Mennyi nő halála kell még ahhoz hogy a kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt?
Figyelt kérdés
#FIDESZ #családon belüli erőszak #feminizmus #nemi erőszak #nők elleni erőszak #isztambuli egyezmény
2022. nov. 5. 22:01
61/186 anonim válasza:
Fogjátok már fel, hogy ezzel azt mondjátok, hogy az a minimális százalék ártatlan férfi fontosabb, mint nők EZREINEK a testi épsége. Ha megvádolnak valakit, azzal nem lesz megerőszakolva, fizikailag bántalmazva, nem fog belehalni sérüléseibe. És bizonyíthatja is az ártatlanságát. Szinte kizárt, hogy elítéljék, hiszen a valós elkövetők 80%-át sem ítélik el. És szerintetek ez több mint oké. Ez a nőgyűlölet. Nők testi épsége nem számít, de jajj szegény 5-6 pasika nyugalma nehogy meg legyen zavarva.
62/186 anonim válasza:
Oké, már nyilvánvaló számomra is, hogy nem akarod megérteni, mert ahhoz túlságosan gyűlölöd a férfiakat.
63/186 anonim válasza:
#62 szerintem te nem érted. Ezért nem számít neked nők ezreinek a biztonsága. Oké, felfogtam, nem zavar, ha nőket erőszakolnak. Rendben.
64/186 anonim válasza:
Véresszájú feminista = nem örül, hogy nők ezreit erőszakolják, és az erőszaktevőket nem ítélik el. Igen, csúnya, gonosz feministák
65/186 A kérdező kommentje:
Ahol a nőt veri a férfi ott általában a gyereket is verik. Szörnyű dolog egy erőszakos apa mellett felnőni.
2022. nov. 6. 16:58
66/186 anonim válasza:
Ez nem egésze igaz. Én csak akkor ütöm meg az asszonyt, ha szájal. A gyereket meg nevelő célzattal verem. Jó, ez most pont nem jó példa volt, mert én az asszonnyal és a gyerekkel is erőszakos vagyok, de attól még nem következik az egyikből a másik!
67/186 anonim válasza:
Remélem, hogy végtelen. Ugyanis a legkevésbé sem támogatom ezt a férfiellenes egyezményt.
A nők elleni erőszak bűn. De ez az egyezmény minden férfit kollektíven bűnösnek bélyegez, ami elfogadhatatlan.
68/186 anonim válasza:
Meg eleve miért pont Isztambuli egyezmény a neve. Isztambul nem pont az a hely, ahol a nők joga érvényesül, miért nem tudták valami más helyről elnevezni?
69/186 anonim válasza:
#67 komolyan beszarás. Haljon meg többezer nő, de a szegény férfiakat nehogy számon kérjék. Neked aztán van képed.
#66 remelem csak vicc, de annak is sz*r
70/186 anonim válasza:
Ne halljon meg többezer se nő, se férfi, és ne legyen megbélyegezve egyik nem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!