Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi nő halála kell még...

Mennyi nő halála kell még ahhoz hogy a kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 22:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/186 anonim ***** válasza:
Amúgy nők is követnek el gyilkosságot, pl. az egyik leghírhedtebb magyar sorozatgyilkos, Pipás Pista nő volt.
2022. nov. 6. 20:14
 102/186 anonim ***** válasza:
84%

#100 a nemzetközi egyezményről van szó a kérdésben. Én arra reagálok. Az, hogy ti itt magatokban mást találtok ki, és azt nem kommunikáljátok, az a ti bajotok. Az egyezmény nem ország specifikus. Miért lennének a számok azok?

#99 én csak annyira állítom ezt, mint te, hogy minden nő hazug

2022. nov. 6. 20:17
 103/186 anonim ***** válasza:
84%
#101 persze, senki nem mondta, hogy nem, csupán a férfiak jóval jóval többet követnek el a nőkhöz képest.
2022. nov. 6. 20:18
 104/186 anonim ***** válasza:
14%

A kormány ratifikálásáról, és Magyarországon való életbe lépésről van szó a kérdésben. Mi meg arra reagálunk. Az hogy te magadban mást találsz ki, és azt nem kommunikálod, a te bajod. Az, hogy az egyezmény életben van-e ország specifikus. Miért ne lennének a számok azok?

2022. nov. 6. 20:23
 105/186 anonim ***** válasza:
14%

A latinók, négerek, cigányok meg a többi rasszhoz képest.

2022. nov. 6. 20:23
 106/186 anonim ***** válasza:
91%

#104 isztambuli egyezmény. Egy nemzetközi egyezmény. Az megvan, ugye? Ami azért jött létre, mert VILÁGSZERTE nagy probléma a nők elleni erőszak, a családon belüli erőszak. Hogy jönne ide magyar statisztika? Nem Budapesti egyezmény. Vagy makkoshotykai egyezmény, és ez nem véletlen.

De ok, a kedvetekért ennek is utánanéztem, (hogy ne “kitalált” számokkal és alap nélkül vagdalkozzak, akármennyire szeretitek ezt művelni).

“Magyarországon hetente egy nő és havonta egy gyerek életét követeli a családon belüli erőszak. Az esetek jelentős többségében férfi a gyilkos.”

“Bár a nők ellen elkövetett párkapcsolati erőszakos bűncselekmények számossága mintegy tízszerese a férfiakénak”

[link]

2022. nov. 6. 20:35
 107/186 anonim ***** válasza:
20%

"Ami azért jött létre, mert VILÁGSZERTE nagy probléma a nők elleni erőszak, a családon belüli erőszak."

Ha a családon belüli erőszak is nagy probléma, akkor miért csak a nők elleni erőszak ellen lép fel az isztambuli egyezmény? Miért kell nemre specifikáltnak lennie?

Gondolom van 10-ből 1 olyan eset, amikor férfi esik áldozatául (most hasra ütöttem). Elenyésző a nők számához képest? Lehet. De akkor ők már nem is számítanak? Ok. De akkor ne számítson annak a több tízezer nőnek a halála se, a több százezer nem nő halálához képest se.

Ha VILÁGSZERTE nagy probléma, akkor miért zömében európai országokban vannak ratifikálva? Én úgy látom, hogy pont a világ Európán kívüli felén jelentős probléma!

"Hogy jönne ide magyar statisztika? Nem Budapesti egyezmény."

Hogy jönne ide a világstatisztika? Hisz Isztambuli egyezmény. Ez nem véletlen, a török statisztikával kellett volna jönnöd. 🤣🤣🤣

“Magyarországon hetente egy nő és havonta egy gyerek életét követeli a családon belüli erőszak. Az esetek jelentős többségében férfi a gyilkos.”

Bár nincs róla statisztika, de szinte biztos, hogy így van:

A gyilkosok jelentős részét férfiak kapják el. Férfiaknak köszönhető, hogy rács mögött végzik ezek a gyilkosok, ők akadályozzák meg, hogy ne kövessenek el még több gyilkosságot.

2022. nov. 6. 20:51
 108/186 anonim ***** válasza:
84%

#107 hiába magyarázol félre, akkor is nemzetközi egyezményhez nemzetközi statisztika jár.

Nincs róla statisztika, de biztos így van

= nincs bizonyíték, de megerőszakolt, idd el, és ítéljék el.

Ugyanaz a hiba megint, amit annyira elítélsz. Nem fáradtal bele, hogy a saját viselkedéseket szidod?

2022. nov. 6. 21:01
 109/186 anonim ***** válasza:
7%
#108 Szóval ha férfit ítélnek el bizonyíték nélkül, az teljesen rendben van, de ha nőt, az felháborító. És még tagadod, hogy férfigyűlölő vagy? :D
2022. nov. 6. 21:06
 110/186 anonim ***** válasza:
84%

#109-110 tudjatok, én arra mutatok rá, hogy pontosan azt csináljátok, amit annyira elítéltek, de ezt valahogy nem akarjátok beismerni 😂 szerintem vicces, de elég szánalmas is.

#110 ha előtte azt mondja aki elítéli, hogy ilyet csinálni szemétség, aztán baromira ugyanazt csinálja, az mégis szánalmas, nem?

2022. nov. 6. 21:08
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!