Mennyi nő halála kell még ahhoz hogy a kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt?
“#71
Honnan veszed, hogy több ezren halnak meg?
#73: Kitalálta, hogy alátámassza a férfigyűlöletét.
Amúgy szerintem őt pont nem fenyegeti a megerőszakolás veszélye. Azokból a nőkből lesznek a feministák, akik annyira ocsmányak és elviselhetetlenek, hogy bottal se piszkálja meg őket egy férfi sem :)“
Várom a bocsánatot 😘
Nézd most én azt mondom neked, hogy nők millióit gyilkolták meg. Felhördül mindenki. Aztán benyögöm, hogy jaa, én úgy értettem, hogy Krisztus előtt 3000 óta... Aztán mondhatom, hogy igazam volt, hisz én máshogy értettem.
Ezért baromság a kijelentésed, hogy nők tízezreit gyilkolják meg évente.
Mindenki arra gondol, hogy Magyarországon. Ahhoz viszonyítva hatalmas szám.
De te a világra gondoltál. Ahhoz képest meg elenyésző, lópikula. :)
Egyébként valószínűleg légből kapott volt az állításod, amit utólag sikerült bizonyítanod. Ezt onnan tudom, hogy ha eleve tisztában lettél volna ezzel a számmal, akkor úgy fogalmazol, hogy nők TÍZEZREIT.
#89 szerintem egy nőnek sem szabadna meghalnia családon belüli erőszak következtében. Ehhez a több tízezer egy picit nagy szám, nem? Vagy akkor azok a nők nem számítanak? Nem baj, hogy meghalnak? Mert nem is olyan sok?
A lényeg: megvádoltok, hogy a szám légből kapott. Így történt? Igen.
Hozok forrást, ami bizonyítja az állításom. Így történt? Igen.
Beismeritek, hogy tévesen vádoltatok? Neeeeeeem. Egy olyan kérdés alatt, ami abból indul ki, hogy jó-e, hogy alap nélkül lehet vádolni, és elítélni valakit, és itt hőbörögtök, hogy az mekkora szemétség. Nem érzitek az iróniát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!