Mennyi nő halála kell még ahhoz hogy a kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt?
#41 most éppen te vádolsz engem alap nélkül 😂 azt meg a saját értékeid szerint szabad? 😂 csak akkor csúnya dolog, ha nő csinálja?
Oké, hol van statisztika róla, hogy mennyit ítélnek el hamisan. Én is kerestem, de nem találtam. Régebben olvastam, akkor 5% alatt volt az a szám.
#42 Nekem van rá alapom, hiszen már kiderült a hozzászólásaid alapján, hogy egyrészt nem áll tőled távol az alaptalan vádaskodás, másrészt gyűlölöd a férfiakat.
Szóval nem találtál statisztikát, tehát az évi 3-4 valóban légből kapott adat, ahogy sejtettem.
#43 a saját (téves) interpretációd nem objektív alap. Sajnálom, pontosan azt csinálod, amit annyira elítélsz, ha nők teszik. 😂😂
Mondom, olvastam ezt régebben, de most nem találtam meg. A wikipédián 5-6% van.
Ez az eredeti forrás
Ebben 10 év alatt 8 hamis vádat találtak. Tehát az évi 3-4 is nagyon nagy túlbecslés volt a részemről.
#44 Remélem, nincs túl sok feminista bíró, mert akkor isztambuli egyezmény nélkül is elítélnek ártatlan férfiakat, legalábbis belőled kiindulva, aki a logikát félreteszed a gyűlölet kedvéért.
Ha 10 év alatt 8 hamis vádat találtak, és ez az esetek 5-6%-a, az azt jelenti, hogy 10 év alatt mindössze 133-160 eljárás indult. Ez azért elég érdekes lenne, szóval itt valami nem stimmel. Gondolom, a matek sem az erősséged, de ha nem hiszel nekem, kérj meg valakit, hogy ellenőrizze a levezetésemet!
Én csak így közbeszólok: egy hamis vád és az abból származó büntetés is sok!
Ha nem ért egyet a harcos feminista, egyoldaúan elfogult hozzászóló, akkor remélem, leültetik őt is olyanért, amit el sem követett!
Csak, hogy értse, mit akar elérni.
#47 10 év alatt 8 hamis vád, és 128 igaz. Szerintem a 128 az kicsit durvább. Több, mint havonta 1 erőszak történt. De persze, azzal nincs semmi baj.
És igen, inkább kerülnék egy szobába olyannal, aki hazudott, mint olyannal, aki erőszakolt, és nem ültették le. Ha ti (vagy húgaitokat, nővéreiteket, barátnőiteket, lányaitokat) szívesebben vennétek, ha erőszaktevőkkel kerülnétek/nek egy szobába, az a ti dolgotok, bár elég sokat elmond rólatok, hogy ennyit ér a szemetekben a nők védelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!