Mennyi nő halála kell még ahhoz hogy a kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt?
Figyelt kérdés
#FIDESZ #családon belüli erőszak #feminizmus #nemi erőszak #nők elleni erőszak #isztambuli egyezmény
2022. nov. 5. 22:01
11/186 anonim válasza:
Isztambuli egyezmény nélkül is büntetendő az amit itt hiányol a kérdező. Viszont van benne pár olyan dolog is, amivel nem kell egyetérteni, így nem is kell elfogadni.
12/186 anonim válasza:
Valaki leírná, mi a probléma vele, miért nem lehet elfogadni?
13/186 anonim válasza:
Nekem meg leírná valaki, hogy mi hiányzik a jelenlegi szabályozásból, ami nem jó jelenleg is az Isztambuli Egyezmény nélkül? És mi az amit javítana rajta?
14/186 anonim válasza:
Hány férfit kell még ártatlanul, bemondásra elítélni, hogy belássátok, hogy az isztambuli egyezményt nem szabad ratifikálni?
15/186 anonim válasza:
#14 hányat ítéltek el ártatlanul?
16/186 anonim válasza:
#15 Minden bizonnyal nagyon sokat, legalábbis azokban az országokban, amelyek elfogadták az isztambuli egyezményt. Ennek ugyanis része, hogy zaklatási ügy esetén nem a vádnak kell bizonyítani, hogy a vádlott bűnös, hanem a vádlottnak, hogy ártatlan. Talán mondanom sem kell, hogy ez teljesen szembemegy a jogállamisággal, hiszen annak alappillére az ártatlanság vélelme, vagyis hogy mindenki ártatlannak számít addig, amíg a bűnössége be nem bizonyosodik.
17/186 anonim válasza:
#17-18 jól van incel Bandi, leülhetsz, egyes
#16 ja, tehát nem is lehet tudni, hogy ártatlan, ezért “biztos” sokat elítéltek? Tudod, én inkább hiszek egy hazugnak, mint hogy szabad lábon maradjon az erőszaktevő.
18/186 A kérdező kommentje:
Mdkkmondó kapitány Gileádból jött!
2022. nov. 6. 10:26
19/186 anonim válasza:
19: Szerintem te erőszaktevő vagy.
Ennek megfelelően inkább ítéljenek el és kerülj börtönbe, mert én zt mondtam, mintsem szabad lábon maradj, igaz?
Mert ahogy mondtad,inkább higyjenek egy hazugnak, mintsem szabadon maradjon egy elkövető?
Tehát menj börtönbe! Én azt mondom, erőszaktevő vagy!
20/186 anonim válasza:
#19 Szíved joga, akkor viszont jobb, ha tudod, hogy a rendőrállamot favorizálod a jogállammal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!