Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi nő halála kell még...

Mennyi nő halála kell még ahhoz hogy a kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 22:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/186 anonim ***** válasza:
35%
19# egy hazug sok ember életét meg tudja keseriteni lásd Orbán vagy Gyurcsány. De egy erőszaktevő csak eggyét. Szerintem inkább a hazugokat csukják le.
2022. nov. 6. 10:41
 22/186 anonim ***** válasza:
32%
Mindig a bántalmazók szájalnak az isztambuli egyezmény ellen... A kormányt az sem érdekelné naponta ölnének nőket, max arra ráncolnák a homlokukat hogy fogy a "tenyészállat"...
2022. nov. 6. 10:43
 23/186 A kérdező kommentje:
Annak ha egy nő feljelent egy férfit annak mindig van alapja. Lehet egy férfinak egy pofon nem fajdalmas es lazán elengedi, de egy nő nem tud ugy visszaütni meg egy gyerek sem. Sőt magyarorszagon sok alkoholista férfi van. Orosz Bernadett esete sem mond semmit? A kemecsei szemkinyomó? Bar szerintem eleve magyarorszagon minden bűnért keveseket kapnak az elkövetők, gyilkossagert is csoda ha 10-15 évet kapnak.
2022. nov. 6. 10:44
 24/186 anonim ***** válasza:
88%

"Annak ha egy nő feljelent egy férfit annak mindig van alapja."

Hajaj, akkor te nem ismered a nőket. Számtalanszor előfordul, hogy egy nő a vélt vagy valós sérelmeiért bosszúból kitalál dolgokat. Lásd pl. Johnny Depp és az exe esetét.

2022. nov. 6. 10:48
 25/186 anonim ***** válasza:
62%
#23 csak egyét? Honnan veszed, hogy aki egy nőt megerőszakolt, nem megy, és erőszakol többet is? Ennyi erővel a gyilkosokat se ültessük le, mert hát úgyis csak egy embert ölt meg. Többet nem fog, ugye?
2022. nov. 6. 10:49
 26/186 anonim ***** válasza:
19%
De a bántalmazókat ismerem, 26-os: pont úgy beszélnek mint te, támadják az áldozat szavahihetőségét. Gondolom nem véletlen hogy látatlanban ennyire véded az agresszorokat..
2022. nov. 6. 10:50
 27/186 anonim ***** válasza:
87%
#19 vagyok, mellette hozzátenném, hogy a rágalmazásért és hamis tanúzásért is egyenlő büntetést adnék, mint amivel hamisan vádolt. De jelenleg több elkövető van szabadlábon, mint rágalmazó, tehát talán a problémát kellene orvosolni, mert inkább nem futnék össze egy le nem csukott erőszaktevővel a kihalt utcán.
2022. nov. 6. 10:52
 28/186 anonim ***** válasza:
28%
#28 Aha, szóval aki nem hisz el bármit egy nőnek, az bántalmazó. Ezt a feminista logikát :D
2022. nov. 6. 11:00
 29/186 anonim ***** válasza:
38%
Aha, szóval minden nő hazug, ellenben a férfiak mindig igazat mondanak.. Érdekes logika. Hisz minden nő álma elviselni azt a megalázó szarságot, aminek az erőszak áldozatait kiteszik..
2022. nov. 6. 11:04
 30/186 anonim ***** válasza:
20%
#30 Én azt írtam, hogy vannak a nők között hazugok, nem azt, hogy minden nő hazug. Látszik, hogy semmi logikai érzékkel nem rendelkezel.
2022. nov. 6. 11:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!