Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi nő halála kell még...

Mennyi nő halála kell még ahhoz hogy a kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 22:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/186 anonim ***** válasza:
39%

28-as vagyok: Én férfi vagyok és töröltek válaszokat szemlátomást, emiatt elcsúsztak a számozások, mert nem magamnak válaszoltam, hanem az előttem szólóknak és az ő válaszaikat fordítottam ellenük:

Ha egy nő megvádol egy férfit, hogy az megerőszakolta, akkor biztos le kell csukni?

Erre írtam, hogy engem meg ezt a véleményt leíró erőszakolt meg, úgyhogy nekem van igazam, mert ő egy erőszaktevő és ennyi elég is kell a lecsukásához? Börtönbe vele!

Mert ezt mondja ő. Tehát akkor én meg azt mondom, hogy ő megerőszakolt engem, tehát én vagyok az áldozat, ő meg az erőszaktevő. Tehát börtönbe vele! Ahogy fentebb is (felháborító hozzáállással) írta, inkább egy szavahiheteten embernek higyjenek, mint egy erőszaktevőnek, akkor itt az idő az ilyen véleményen lévőknek, hogy sorba megvádolják őket és mind börtönbe kerüljön. Hiszen ezt akarták.

2022. nov. 6. 11:17
 32/186 anonim ***** válasza:
48%
#32 A feministák vitaképtelenek, mert logikával és érvekkel nem rendelkeznek, csak a férfiakkal szembeni gyűlölet hajtja őket. Ezért vita helyett inkább gyűlölködnek és töröltetik a nekik nem tetsző válaszokat.
2022. nov. 6. 11:19
 33/186 anonim ***** válasza:
61%

#31 te kb azt írtad, hogy ha csak tesz ilyen állítást, akkor biztos hogy hazudik. Kérdem én, ha nem történt feljelentés, orvosi látlelet, stb, akkor ki lehet zárni az erőszak tényét?

Megjegyzem, hogy legalább az elkövetett erőszakos esetek felét, még mindig nem is jelentik. És a hamisan feljelentett emberek ilyen váddal az összes feljelentett eset kevesebb, mint 5%-át teszik ki. Tehát minek van nagyobb esélye? Összefutsz egy hamis rágalmazóval, vagy egy le nem csukott erőszaktevővel? Használd azt a híres nagy logikádat!

Forrás:

[link]

[link]

2022. nov. 6. 11:22
 34/186 anonim ***** válasza:
26%

"te kb azt írtad, hogy ha csak tesz ilyen állítást, akkor biztos hogy hazudik."

Hol írtam ilyet? Idézd!

2022. nov. 6. 11:24
 35/186 anonim ***** válasza:
95%
#32 kiegészítést írtam, ha hamis vád történik, akkor a vádló kerüljön börtönbe. Senki nem mondja, hogy a hamisan vádló emberek csak úgy mehessenek tovább, akkor is, ha kiderül, hogy hazudtak.
2022. nov. 6. 11:24
 36/186 anonim ***** válasza:
84%
#35 törölték a kommentet
2022. nov. 6. 11:26
 37/186 anonim ***** válasza:
62%
#37 Akkor te most pont azt csinálod, amiről beszélünk: kitalált vádakkal illetsz bizonyítékok nélkül. Valószínűleg a való életben ismert férfiakkal is megtennéd, ha itthon is lehetőséget adna rá az isztambuli egyezmény.
2022. nov. 6. 11:29
 38/186 anonim ***** válasza:
84%
#38 nem tehetek róla, hogy sok választ töröltek. De szívesen elolvasom a válaszod a kommentem második részére.
2022. nov. 6. 11:31
 39/186 anonim ***** válasza:
32%
#39 A kommented második részéről annyit: ha az ártatlanul megvádolt férfiak bűnhődnének azért, mert nem minden erőszaktevőt kapnak el, attól megnyugodna a lelked? Ezt nehéz a férfigyűlöleten kívül mással magyarázni.
2022. nov. 6. 11:36
 40/186 anonim ***** válasza:
30%
#40 és neked attól megnyugodna a lelked, ha azt az évenként 3-4 ártatlan férfit nem csuknák le, és mellette még több száz valódi elkövető is szabadon erőszakolhatna tovább? Ki tudja, talán a barátnőddel, vagy a húgoddal is összetalálkozhatnak.
2022. nov. 6. 11:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!