Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az iráni...

Miért van az, hogy az iráni nő tragédiája kapcsán a balliberálisok most egyöntetűen utálják az iszlámot, ami idáig szent tehén volt számukra?

Figyelt kérdés

Mikor jöttek a migrik annyi volt mondva, hogy az csak egy más vallás (mármint az iszlám), mindenki iszlamofób náci, aki felveti a kultúrák problémás együttélésének témáját. Multikulti van, jöjjön mindeki, ugyanolyan emberek vagyunk.

Most úgy megverték az iráni nőt, hogy belehalt, mire az egész Telex-444 tábor egyöntetűen szidja az iszlámot, hogy szegény nők és micsoda elnyomás - nyilván az, de ugye eddig ez még iszlamofóbiának számított.

Ilyenkor valami átkapcsol a liberális agyban és nem emlékszik, hogy korábban mit vallott?

2022. okt. 19. 12:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
30%

Nem, a biblia olyanokat ír, hogy rendben van eladni a lányod szexrabszolgának, rendben van megkövezni azt, aki szombaton dolgozik, ahogy azt is, aki különböző magokat ültet egymás mellé.

Ez csak azt bizonyítja, hogy fogalmad sincs, hogy mi van a Bibliában.

Brutalitást tekintve a Biblia egyébként durvább.

De normális esetben arról van szó, hogy az adott útmutatást mennyire követik, amit a muszlimok se szoktak annyira, mint azt te itt hazudod.

2.2 milliárd muszlim van, ha követnék az útmutatásokat, akkor te pl. már nem élnél.

2022. okt. 19. 13:37
 22/44 anonim ***** válasza:
0%

"Tehát ha én a vallás nevében cselekszem valamit, akkor a vallást kel felelősségre vonni, nem engem. Ugye? Mert a logikátok szerint igen."

Szerintem az államot és az ideológiát amire hivatkozik egyformán felelősségre kell vonni. Én emellett érvelek, te meg itt azt mondod semmi köze az iszlámnak a nő meghurcolásához. Egyébként Irán esetében az állam is a vallás részéhez tartozik, mivel vallási vezetők irányítják.

2022. okt. 19. 13:40
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
A kereszténység felelőségre lett vonva bármikor is a milliónyi emberéletet követelő keresztesháborúk, vagy a vallásalapú hatalomgyakorlás miatt? Hogy a csába vonsz felelőségre egy vallást? Max a vezetőit!
2022. okt. 19. 13:43
 24/44 anonim ***** válasza:
31%

20# Aha most azért nem vagyok különb a náciktól, mert elitélek egy nőket, másként gondolkodókat elnyomó, antiszemita, vérrel és fegyverrel terjeszkedő vallást? :D Tehát magyarán ha te elitéled a nácikat akkor te sem vagy jobb a náciknál? :D

Te valami nagy filozófus lehetsz...

2022. okt. 19. 13:43
 25/44 anonim ***** válasza:
0%
Azért ez is durva, az állítólag haladó balosoktól megtudni hogy bűn elítélni egy másokat elnyomó ideológiát hiszen ha elitéled mások kirekesztését akkor náci leszel :D Ajaj srácok van baj.
2022. okt. 19. 13:45
 26/44 anonim ***** válasza:
0%
Az egyik kedvenc libsi érvelésem, mikor az Ó és Újszövetséget összemossák.
2022. okt. 19. 13:51
 27/44 anonim ***** válasza:
80%

Jewish Girl!

Bajok vannak a fejedben, nem is kicsit. Nem érted a hasonlatot. A nácik mielőtt legyilkolták az őseidet pontosan ugyanígy általánosítottak, mint te. Maga az iszlám vallás nem agresszív (számtalan példa van erre, nézd meg a muszlim országok zömét), itt a vezetőkkel van probléma, nem a vallással. Beszélsz itt kirekesztésről, pedig te magad vagy az, aki kirekeszted az iszlámokat az alapján, hogy néhány *dióta vezető van Irán élén. Ezért mondtam azt, hogy zsidó létedre gondolkodásmenetben semmivel sem vagy különb a náciktól, ugyanúgy kirekesztesz.

2022. okt. 19. 13:52
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

26-os, egy görög sziget, hogy tud érvelni bármivel is?

És egyébként is rosszul irtad, nem libsi, hanem Lipsi és valami csodaszép egyébként!

2022. okt. 19. 13:52
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

22, hogy vonsz felelősségre egy vallást? Börtönbe veted a kitalálóját?:D

Mi lenne, ha döntéshozókat vonnánk felelősségre, nem pedig fogalmakat?

2022. okt. 19. 13:59
 30/44 anonim ***** válasza:
23%

27# "Bajok vannak a fejedben, nem is kicsit. Nem érted a hasonlatot. A nácik mielőtt legyilkolták az őseidet pontosan ugyanígy általánosítottak, mint te."

Tehát akkor az általánositás rossz dolog azt mondod. Tehát ha mondjuk szembe jön veled egy náci, akkor nem lesz benned ellenérzés és pozitívan és kedvesen fogsz hozzáállni, valamint kikéred hogy minden egyes nácit elítéljék, hiszen rossz általánositani, igaz? Gondolom azzal is egyetértesz hogy neonácik masírozzanak az utcán (pl Becsület Napja) hiszen ha betiltanád akkor nácivá válnál, ugye? Mert kb ilyen retardált logikád van.

Tudod a liberalizmus és elfogadás addig tart, még az illető nem rekeszt ki másokat, itt a piros vonal. Ha ezt egy csoport vagy ideológia megteszi az ellen fel kell lépni és az iszlám meg a követői rendszeres átlépik ezt a piros vonalat.

"Maga az iszlám vallás nem agresszív (számtalan példa van erre, nézd meg a muszlim országok zömét)"

Bocsáss meg te melyik muszlim országban éltél? Mert én laktam Izraelben ahol rengeteg muszlim van, ismerem őket jól, te hol is éltél hogy ilyen sok tapasztalatod van velük? Addig örülj még az iszlám nincs jelen ebben az országban, el se hinnéd milyen szerencsés vagy, de mosdasd csak őket tovább, remélem a nácikkal is megteszed hiszen szegényeket miért rekesztenéd ki.

2022. okt. 19. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!