Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az iráni...

Miért van az, hogy az iráni nő tragédiája kapcsán a balliberálisok most egyöntetűen utálják az iszlámot, ami idáig szent tehén volt számukra?

Figyelt kérdés

Mikor jöttek a migrik annyi volt mondva, hogy az csak egy más vallás (mármint az iszlám), mindenki iszlamofób náci, aki felveti a kultúrák problémás együttélésének témáját. Multikulti van, jöjjön mindeki, ugyanolyan emberek vagyunk.

Most úgy megverték az iráni nőt, hogy belehalt, mire az egész Telex-444 tábor egyöntetűen szidja az iszlámot, hogy szegény nők és micsoda elnyomás - nyilván az, de ugye eddig ez még iszlamofóbiának számított.

Ilyenkor valami átkapcsol a liberális agyban és nem emlékszik, hogy korábban mit vallott?

2022. okt. 19. 12:33
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
83%

11es, kb, annyira, mint ahogy itthon mi szent keresztény ország vagyunk, csak még nem feszitünk keresztre embereket, konszolidáltabbak vagyunk, de kb ennyi a különbség.

Attól, hogy egy állam a vallásra éprül, az még nem normális.

2022. okt. 19. 12:50
 12/44 anonim ***** válasza:
40%
Azért mert te nyiltan akarsz fasiszta lenni, még a liberálisok nem lesznek azok.
2022. okt. 19. 13:06
 13/44 anonim ***** válasza:
84%

11, nope. Vannak muszlim országok amik nem 100%-ban a vallásra építik az államukat, de etőtl még a vallás erősen jelen van.

Azaz az, hogy az állam mennyire követi a vlalás szaáblyait, az az állam döntése. Nyilván az egyház is egy intézmény, lobbiznak, érdekérvényesítenek, stb.

De a rendőrt az állami törvény mozgatja. Innentől kezdve az állam felelőssége. Ha az állam vallási törvényeket ír elő, az is az állam felelőssége.

2022. okt. 19. 13:07
 14/44 A kérdező kommentje:

3: "Érdekes, én azt látom, hogy az államot kritizálják, nem a vallást."

Szerinted mi alapján írja elő az állam a burka és hidzsáb viselését, okoska?

2022. okt. 19. 13:30
 15/44 anonim ***** válasza:
0%

12# Nem ennyi a különbség.

1. Iránban sharia van, tudod ez mit jelent? Azt hogy a törvénykezés alapja a Korán. Itt nálunk a Biblia a törvénykezés alapja? Nem.

2. Iránban egy vallási vezető irányítja az országot, az ajatollah. Itt nálunk a püspök vezeti az országot? Nem.

"Vannak muszlim országok amik nem 100%-ban a vallásra építik az államukat, de etőtl még a vallás erősen jelen van."

Kit érdekelnek más muszlim országok, Iránról van szó, erről beszéltünk, erről szól a kérdés.

"De a rendőrt az állami törvény mozgatja. Innentől kezdve az állam felelőssége. Ha az állam vallási törvényeket ír elő, az is az állam felelőssége."

Hát ebből a logikából kiindulva akkor a kommunizmusnak sincs semmi köze a gulágokhoz, terrorhoz, gyilkosságokhoz, hiszen az állam csinálta és ez csak az ő felelőssége nem az ideológiáé amire hivatkozik. Tehát kommunista bűnökről nem lehet beszélni, hiszen ahogy mondod kizárólag az állam felelős.

De aranyos amúgy hogy ennyire véditek az iszlámot a 21. század fasizmusát :) Szivesen kiköltöztetnélek egy teljesen átlagos muszlim országba, mondjuk Egyiptomba és kíváncsi leszek a tapasztalataidra.

2022. okt. 19. 13:31
 16/44 A kérdező kommentje:

11: :DDD

Hol feszítenek keresztre embereket te szerencsétlen? Egyedül a Fülöp szigeteken van erre példa, de a Biblia sehol nem ír olyat elő, hogy ebben le kell utánozni Jézust.

Ellenben a Korán előírja, hogy a nőt meg kell kövezni, ha bármi olyan bűnt követ el.

2022. okt. 19. 13:32
 17/44 anonim ***** válasza:
89%

Hithű ateistaként nem az iszlámot védem és még aranyos sem vagyok!

Azt a vadbaromságot ellenzem, hogy 2022-ben államositsák a vallást, legyen az kereszténység, vagy iszlám, tök mindegy minek hivjuk!

A vallás állami szintig való emelését ellenzem. Ateistaként meg végképp nem

2022. okt. 19. 13:34
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerencsés ember vagyok és sehol sem irtam, hogy bárhol keresztrefeszitenének, bárkit is, kérlek olvasd el mégegyszer, mit irtam:

"csak még nem feszitünk keresztre embereket, konszolidáltabbak vagyunk"

Köszönöm, ha újra elolvastad, amit irtam!

2022. okt. 19. 13:36
 19/44 anonim ***** válasza:
86%

Értem.

Tehát ha én a vallás nevében cselekszem valamit, akkor a vallást kel felelősségre vonni, nem engem. Ugye? Mert a logikátok szerint igen.

Iránban sarja van. Igen. Mert az iráni vezetés így döntött. Tehetett volna másképp is, de így döntött.

Az állami törvény nem csak úgy.. történik:D Azt bizony emberek kitalálták és döntést hoztak mellete.

20/44 anonim ***** válasza:
86%

15-ös, vagy Jewish Girl!

Tisztában vagy azzal, hogy semmivel sem vagy jobb azoktól a náciktól, akik megölték az őseidet? A gondolkodásod az ő gondolatmenetüket tükrözi. Általánosítasz nagyon durván, pont mint a nácik, amikor a zsidókról alkottak véleményt. Double Standard...

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!