Miért van az, hogy az iráni nő tragédiája kapcsán a balliberálisok most egyöntetűen utálják az iszlámot, ami idáig szent tehén volt számukra?
Mikor jöttek a migrik annyi volt mondva, hogy az csak egy más vallás (mármint az iszlám), mindenki iszlamofób náci, aki felveti a kultúrák problémás együttélésének témáját. Multikulti van, jöjjön mindeki, ugyanolyan emberek vagyunk.
Most úgy megverték az iráni nőt, hogy belehalt, mire az egész Telex-444 tábor egyöntetűen szidja az iszlámot, hogy szegény nők és micsoda elnyomás - nyilván az, de ugye eddig ez még iszlamofóbiának számított.
Ilyenkor valami átkapcsol a liberális agyban és nem emlékszik, hogy korábban mit vallott?
11es, kb, annyira, mint ahogy itthon mi szent keresztény ország vagyunk, csak még nem feszitünk keresztre embereket, konszolidáltabbak vagyunk, de kb ennyi a különbség.
Attól, hogy egy állam a vallásra éprül, az még nem normális.
11, nope. Vannak muszlim országok amik nem 100%-ban a vallásra építik az államukat, de etőtl még a vallás erősen jelen van.
Azaz az, hogy az állam mennyire követi a vlalás szaáblyait, az az állam döntése. Nyilván az egyház is egy intézmény, lobbiznak, érdekérvényesítenek, stb.
De a rendőrt az állami törvény mozgatja. Innentől kezdve az állam felelőssége. Ha az állam vallási törvényeket ír elő, az is az állam felelőssége.
3: "Érdekes, én azt látom, hogy az államot kritizálják, nem a vallást."
Szerinted mi alapján írja elő az állam a burka és hidzsáb viselését, okoska?
12# Nem ennyi a különbség.
1. Iránban sharia van, tudod ez mit jelent? Azt hogy a törvénykezés alapja a Korán. Itt nálunk a Biblia a törvénykezés alapja? Nem.
2. Iránban egy vallási vezető irányítja az országot, az ajatollah. Itt nálunk a püspök vezeti az országot? Nem.
"Vannak muszlim országok amik nem 100%-ban a vallásra építik az államukat, de etőtl még a vallás erősen jelen van."
Kit érdekelnek más muszlim országok, Iránról van szó, erről beszéltünk, erről szól a kérdés.
"De a rendőrt az állami törvény mozgatja. Innentől kezdve az állam felelőssége. Ha az állam vallási törvényeket ír elő, az is az állam felelőssége."
Hát ebből a logikából kiindulva akkor a kommunizmusnak sincs semmi köze a gulágokhoz, terrorhoz, gyilkosságokhoz, hiszen az állam csinálta és ez csak az ő felelőssége nem az ideológiáé amire hivatkozik. Tehát kommunista bűnökről nem lehet beszélni, hiszen ahogy mondod kizárólag az állam felelős.
De aranyos amúgy hogy ennyire véditek az iszlámot a 21. század fasizmusát :) Szivesen kiköltöztetnélek egy teljesen átlagos muszlim országba, mondjuk Egyiptomba és kíváncsi leszek a tapasztalataidra.
11: :DDD
Hol feszítenek keresztre embereket te szerencsétlen? Egyedül a Fülöp szigeteken van erre példa, de a Biblia sehol nem ír olyat elő, hogy ebben le kell utánozni Jézust.
Ellenben a Korán előírja, hogy a nőt meg kell kövezni, ha bármi olyan bűnt követ el.
Hithű ateistaként nem az iszlámot védem és még aranyos sem vagyok!
Azt a vadbaromságot ellenzem, hogy 2022-ben államositsák a vallást, legyen az kereszténység, vagy iszlám, tök mindegy minek hivjuk!
A vallás állami szintig való emelését ellenzem. Ateistaként meg végképp nem
Kérdező, szerencsés ember vagyok és sehol sem irtam, hogy bárhol keresztrefeszitenének, bárkit is, kérlek olvasd el mégegyszer, mit irtam:
"csak még nem feszitünk keresztre embereket, konszolidáltabbak vagyunk"
Köszönöm, ha újra elolvastad, amit irtam!
Értem.
Tehát ha én a vallás nevében cselekszem valamit, akkor a vallást kel felelősségre vonni, nem engem. Ugye? Mert a logikátok szerint igen.
Iránban sarja van. Igen. Mert az iráni vezetés így döntött. Tehetett volna másképp is, de így döntött.
Az állami törvény nem csak úgy.. történik:D Azt bizony emberek kitalálták és döntést hoztak mellete.
15-ös, vagy Jewish Girl!
Tisztában vagy azzal, hogy semmivel sem vagy jobb azoktól a náciktól, akik megölték az őseidet? A gondolkodásod az ő gondolatmenetüket tükrözi. Általánosítasz nagyon durván, pont mint a nácik, amikor a zsidókról alkottak véleményt. Double Standard...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!