RTL csatorna a külföldi anyacég nyomása vagy hazai vezetése miatt tolja ennyire a baloldali propagandát?
Ritkán nézem, mert tudtam, hogy balos meg ilyen LMBTQ szenny az egész, de tegnap párom nézte este 9kor kezdődő műsort és laptopozás közben néha-néha odanéztem, na most amikor reklám lett akkor nem reklám jött hanem egyből a "híradó" bevágás ahol konkrétan nem szólt másról az a pár gyors hír mint a Fidesz mocskolásáról. Ez konkrétan bújtatott propaganda, nézi valaki a műsort gyors váltás "reklámra" ami nem is reklám hanem egyből a Fidesz alázása és csak utána jön a reklám.
Ezért büntetni kéne őket csak túl puha a kormány
Ja persze, a hozzád hasonlók már 4 éve is mocskolták a kormányt amikor még nem volt ez a helyzet gazdasági téren, sőt , folyamatos fejlődés volt.
Az EÜ meg egy örökölt probléma, ahol nem lehet rendet tenni 5-10 év alatt csak folyamatosan felzárkóztatni, egy feneketlen kút ami minden pénzt elnyel. Ha nem lett volna a covid járvány miatti válság és a mostani háború miatti akkor lehet, hogy 10 év múlva már ha marad az Orbán kormány akkor sok fejlődés lehetett volna elérni ott is.
Jólvan öcskös, mondatokat azért néha tagold.
Nem volt 12 éve rá, mivel 2020-ban jött a Covid járvány, kevesebb mint 10 éve volt és amiket írsz az hazugság. Hol nem nőttek a bérek? Lakás árak szerinted miért kétszereződtek meg?
Szerintem 2006-2010 körül te még kis kölök voltál, ezért fingod nincs az akkori állapotokról, de konkrétan nyomorgott a nép, még a középosztály is. Most ha visszanézünk 2019-re akkor meg hiába tagadják páran, aki rendesen dolgozott az jól élt. Kivételek mindig vannak de ne egy zsákfalu, vagy a közmunkán tengődö alkesz legyen a bázis pont. Egy városban élő , dolgozni akaró ember bizony megkereste a magának valót, akinek meg ambícióji is voltak az nagyot fejlődhetett.
Elkezdték rendbe szedni az EÜ-t is a hatalmas béremeléssel, most jöttek volna a tanárok, sőt jöttek is mivel bejelentették már előre az emeléseket.
Bár lehet nekik is inkább elvenni kellett volna tőlük meg kirúgni jó pár ezret mint anno 2010 előtti kormány :)
14 Egyetértünk:) Nem vagyok én se lipsi vagy mi az:-D Azt sem tudom mi az mivel nem foglalkozom a politikával csak látom hogy mi zajlik és qvára nem ez lett ígérve és nem tetszik az egész úgy ahogy van,ennyi.
De erre jön a lipsizés meg ezek a butaságok:) Hagyjuk is mert a fideszesek csak gyűlölködni és lehülyézni tudnak mindenkit aki nem szektatag arrogáns stílusban.
"A fideszesek dumája annyira érdekli mostanában a magyar embereket, mint az anyós fingása."
képzeld el mi lenne ha érdekelné az embereket
akkor nem 3,5 millió szavazójuk lenne, hanem mégtöbb?
ti meg szagolhatnátok a gyurcsány anyósának a fingját
"Nem ez lett ígérve" , nehezen láthatta előre a Fidesz, hogy meddig tart majd a háború és, hogy ilyen dilletánsan reagál az EU vezetése rá ami az egekbe lövi az energia árakat.
Korábban a válságok előtt amit ígértek be is tartották, tehát ez gyenge megközelítés.
Ez olyan mintha te megígérnéd valakinek, hogy találkoztok este 8-kor X helyen majd nem érnél oda mivel elüt egy autó majd felhántogarnák neked, hogy na ennyire vagy szavahihető te hazug libsi hát azt ígérted 8-ra jössz de nem jöttél
"Lakás árak szerinted miért kétszereződtek meg?"
A CSOK és a babaváró hitelek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!