A baloldaliak miért nem fogják fel, hogy a DK az egyetlen esélyük a Fidesz ellen?
Értem én, hogy utáljátok Gyurcsányt, de messze a DK az egyetlen opciónk, hogy leváltsuk Orbánt. Szerintetek Orbán miért csak egyedül Gyurcsánytól fél az ellenzék közül?
Jakab Péter eltűnt a süllyesztőben, A Momentum Budapesten kívül sosem lesz népszerű, MZP és Karácsony áprilisban leírták magukat, még az ellenzékiek is elfordultak tőlük. A Jobbik és a Kutyapárt pedig csak viccpártok, érdemben sosem kerülnek a hatalom közelébe.
Elég csak megnézni a legfrisebb kutatási eredményeket. A DK 16%-on áll (tüntetés előtti állapot), míg a többi baloldali párt még az 5%-ot is alig bírja összeszedni. A DK az egyetlen párt, amely megtudja szólítani az embereket, erre a közösségi média nagyon jó példa. Míg MZP hivatalos oldalán a bejegyzésekre adott reakciók néha már a 200-at sem érik el, addig Gyurcsány azon friss posztja, melyben kijelenti, hogy Magyarország új elnökét nem sokára Dobrev Klárának fogják hívni több mint 21 ezren kedvelték, (ebből a 21 ezerből még 500 vicces és dühös reakció sem érkezett a posztra). Hozzátenném Gyurcsány, Dobrev és a DK támogatottsága tényleg rohamosan emelkedik, mióta elkezdődött a válság, egyszóval össze sem lehet hasonlítani a DK erejét a többi ellenzéki pártéval. Ahelyett, hogy hisztiztek Gyurcsány miatt inkább támogathatnátok Dobrevet, nyilván nem tökéletes, de kezdetnek bőven elegendő lenne az, ha eltakarodna a Fidesz.
Komolyan nem értem, hogy ha váltást akartok kire szavaznátok? Kiben látjátok azt, hogy sikeresen letudná váltani Orbánt a közeljövőben? Én a DK, Dobrev, Gyurcsány trión kívül egy emberben/pártban sem látom azt, hogy egyáltalán esélye lenne erre.
Nem baloldal? Attól, hogy nem kedveled Gyurcsányt a DK igenis baloldal.
Érdekelne, hogy akkor kire szavaznál most, akiben látod azt, hogy letudná váltani Orbánt?
4-es!
Logic level 99
Napi szinten sírtok amiatt, hogy Orbán folyamatosan lök el minket az EU-tól, de ha szóba kerül Gyurcsány hirtelen már ez sem olyan nagy probléma nektek. Mint mondtam nem tökéletes A DK, de legalább az EU-val stabilabbá válna a kapcsolatunk, ha átvennék a hatalmat. A hozzátok hasonlók miatt nem fog sosem eltakarodni az országból a Fidesz. Lehordjátok mindennek a Orbánt és a Fideszt és azokat is, akik beveszik a propagandájukat, de tulajdonképpen ti magatok is sikeresen benyeltétek a 12 év folyamatos Gyurcsányozást.
Túl felszínes a gondolkodásod.
1. Orbán nem fél Gyurcsánytól. Mióta 2010 ben megverte azóta kihasználja Gyurcsányt. Szerinted miért van az, hogy akit csak lehet azt összeferizi? Azért mert tudja, hogy az emberek nem akarnak még egy Gyurcsány kormányt.
2. Ebből következik, hogy ameddig Gyurcsány az ellenzékben ül addig nem lesz kormányváltás. És ezt Feri is nagyon jól tudja, de neki így nagyon kényelmes, hisz 12 éve már ellenzekben ül, felveszi a milliós fizukat és teljesen jól el van.
3. De tovább megyek. Szerintem addig nem lesz kormányváltás ameddig a jelenlegi 40-60 as korosztály még szavazóképes állapotban van. Tudom, hogy ez dúrván hangzik, de senkit nem szeretnék megbántani, ne támadásnak vegyétek. Azért gondolom így mert aki az elmúlt 12 évben le akarta váltani Orbánt az össze lett Gyurcsányozva. Kivéve Vonát mert őt Simicskázták. A lényeg, hogy ebben a korosztályban annyira benne van a Gyurcsánytól való rettegés és paranoia, hogy már mindenki mögött a Fletót látják. Hiába jön egy új, felesleges. Majd azt mondja rájuk a Fidesz, hogy ők is Gyurcsányékkal vannak. Onnantól kezdve pedig mindegy lesz, hogy velük vannak e vagy sem. A legjobb az lenne ha Gyurcsány halott lenne és nem tudnának vele dobálózni. Dúrva, de ez a helyzet sajnos.
6-os!
A lényeget nem érted vagy csak nem akarod felfogni. A DK-n kívül nincs egyetlen egy ellenzéki párt sem, aki legalább 20%-ot összetudna szedni a választáson. Soknak még a 10% is meghaladná a képességét. Így akartok kormányváltást?
Én pont az ellenkezőjét látom annak, amit leírtál, és a statisztikák is engem igazolnak. Az embereknek már elegük van abból, hogy mindenért Gyurcsányt okolják, nem véletlen, hogy rohamosan növekszik a népszerűsége a DK-nak.
7-es!
Az, aki képes a Kutyapártra szavazni meg is érdemli a sorsát, mondom ezt úgy, hogy alapjáraton kedvelem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!