Hogy tudnak a baloldaliak a rasszizmus és kirekesztés ellen küzdeni, mikor előszeretettel cigányozzák Orbánt?
Miért.... és az milyen, hogy rasszistázzák a szerintük cigány Orbánt?!
No comment!
Na ez egy nagyon jó kérdés. :)
Nem beszélve arról, hogy nekem nagyapám is nagy kommunista (nagyon baloldali) volt, mégis utálta a cigányokat, mert lusta, dologtalan népségnek tartotta őket.
Ilyenkor mi van?
És mi a bizonyítékod arra, hogy Orbán nem cigány? Hogy ő azt mondta? :D
Majd hülye lett volna felvállalni a származását.
"Nem beszélve arról, hogy nekem nagyapám is nagy kommunista (nagyon baloldali) volt, mégis utálta a cigányokat, mert lusta, dologtalan népségnek tartotta őket. "
A kommunizmusnak és a cigányok után érzett utálatnak mi köze van egymáshoz? Tanuljatok már meg nem végletekben gondolkodni.
Amúgy meg a baloldaliság nem jelenti azt, hogy az ember nem rasszista. Mindenkiben van előítélet, és egy "libsi" is átmenne az utca túloldalára, ha látna pár rosszarcú cigányt vele szemben. A különbség inkább abban rejlik, hogy míg a butább emberek kollektíve utálnak mindenkit, akik nem olyanok mint ők (legyen az balos vagy jobbos), az intelligensebbek pedig csak azt szeretnék, ha csak azokat büntetnék meg, akik nem is tudom, bele is kötnek az emberbe.
A Jobbikosok cigányoznak.Ez az ő szokásuk.
Engem nem érdekelne ha néger vagy ázsiai lenne a miniszterelnök az sem,ha normálisan kormányozna.
És nem csak a felső tízezret tömné pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!