Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy nyert a fidesz április...

Hogy nyert a fidesz április 3-án, ha minden állampolgár utálja Orbánt és a fideszt?

Figyelt kérdés
Amatör vagyok, nem értek a politikához, de mostanában erre lettem figyelmes.

2022. szept. 25. 20:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a számok azt mutatják, hogy az oly sokszor megválasztott Fideszes ALKALMATLAN, mostmár csak az a kérdés, mért szavaz szar pártra a magyar nép?"

Miért?

Mert ez még mindig a kisebbik rossz... Ennyi a titok nyitja, ha lenne értelmes ellenzék, akkor megnyernék azok, de míg GYF képben van addig a személye garantálja hogy nem fognak nyerni.

2022. szept. 25. 22:53
 22/38 anonim ***** válasza:
67%

"És arra tudnál nekem válaszolni kedves gúnyolódó Fideszes, hogyha ilyen jó a Fidesz, miért vagyunk a második legszegényebb ország az Eu ban"

Nem vagyunk.

"Miért van háromszor akkora élelmiszerár infláció és kétszer akkora általános infláció itthon, mint a hanyatló nyugaton?"

Nincs.

"Mert a számok azt mutatják, hogy az oly sokszor megválasztott Fideszes ALKALMATLAN, mostmár csak az a kérdés, mért szavaz szar pártra a magyar nép?"

Miféle számok mutatják azt? És miféle számok mutatják, hogy a levitézlett Gyurcsány-párt alkalmasabb lenne?

2022. szept. 25. 22:59
 23/38 A kérdező kommentje:
Elmentek a fenébe fidesz pártiak.
2022. szept. 25. 23:09
 24/38 anonim ***** válasza:
57%

"#20

"És arra tudnál nekem válaszolni kedves gúnyolódó Fideszes, hogyha ilyen jó a Fidesz, miért vagyunk a második legszegényebb ország az Eu ban"

Nem vagyunk.

"Miért van háromszor akkora élelmiszerár infláció és kétszer akkora általános infláció itthon, mint a hanyatló nyugaton?"

Nincs."

Aha, nincs. Akkor jöjjenek a számok.

[link]

Magyarország 34% os élelmiszerár drágulás.

Ausztriánál ez csak 13%. Németországnál 16.4%

"Ha csak az élelmiszerek árdrágulását vesszük figyelemben, akkor a magyar áremelkedés nem talál legyőzőre. Az egész Európai Unióban ugyanis a hazai drágulás mértéke a legnagyobb. Az Eurostat számításai szerint egészen pontosan"

De nem, nálunk nincs háromszor akkora drágulás mint nyugaton, igaz Fidesznyik?:)))

Azért amikor számadatok bizonyítják, hogy ALKALMATLAN a Fidesz, akkor légyszi ne magyarázd már meg, hogy nem az. Ja bocsi, te nem magyaráztál meg semmit se.

2022. szept. 25. 23:24
 25/38 anonim ***** válasza:
57%

"Aha, nincs. Akkor jöjjenek a számok."

Amikkel úgy látszik hadilábon állsz. :D

"Magyarország 34% os élelmiszerár drágulás.

Ausztriánál ez csak 13%. Németországnál 16.4%

De nem, nálunk nincs háromszor akkora drágulás mint nyugaton, igaz Fidesznyik?:)))"

Így igaz, nincs. Tudod a 13x3 az mifelénk 39, a 16,4x3 meg 49,2.

A miénk meg 34, ami kevesebb, mint a fentiek, tehát nincs háromszoros drágulás, hanem kevesebb, mint háromszoros drágulás van, az egyik példád esetén (Németország) picivel több, mint kétszeres. :)

"Azért amikor számadatok bizonyítják, hogy ALKALMATLAN a Fidesz"

Ezek a számadatok az ellenkezőjét bizonyítják a kijelentésednek. És azt bizonyítják, hogy te ALKALMATLAN vagy arra, hogy kijárd az általános iskola második osztályát.

2022. szept. 25. 23:50
 26/38 anonim ***** válasza:
87%

"Bűnözők. Lopnak, csalnak, sikkasztanak. Erre mit mondtok kedves fidesz imádók?"

Hogy egy gyagya kérdező agyából kipattanó szavaknak csekély a súlya... :)

2022. szept. 25. 23:52
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

#23: "Elmentek a fenébe fidesz pártiak."

Hát, azt hiszem ezzel a fajsúlyos szösszenéseddel feltetted a mai silány teljesítményedre a koronát. Szerintem, most hagyd abba! :)

2022. szept. 25. 23:55
 28/38 anonim ***** válasza:
63%

#25: "Azért amikor számadatok bizonyítják, hogy ALKALMATLAN a Fidesz"

Nyugodj már meg drágaságom! Attól, hogy emelkednek az élelmiszerárak (és hogy erről van egy EU-s lista, amelynek van eleje és vége), még nem lesz a kormány alkalmatlan. Tudod, ezernyi statisztika készül még ezen kívül, ahol az egyikben Ausztria áll az utolsó helyen, egy másikban Luxemburg, egy harmadikban meg Németország. Jöhet egy kis GDP-grafikon?

[link]

Amint látod, Magyarország a 2. helyen áll, Németország, Ausztria és Írország meg sereghajtó. Mi ebből a tanulság? Hogy a 3 sereghajtó ország kormánya alkalmatlan? Nyilván nem, mert ez csak 1 grafikon a sok 100 közül és mindenki kikeresheti azt, amelyik neki a legelőnyösebb és lobogtathatja.

2022. szept. 26. 00:09
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert elég sokszor skandálja a "család" szót, és ez bejön az embereknek.
2022. szept. 26. 09:27
 30/38 anonim ***** válasza:
91%

"Így igaz, nincs. Tudod a 13x3 az mifelénk 39, a 16,4x3 meg 49,2.

A miénk meg 34, ami kevesebb, mint a fentiek, tehát nincs háromszoros drágulás, hanem kevesebb, mint háromszoros drágulás van, az egyik példád esetén (Németország) picivel több, mint kétszeres. :)

"Azért amikor számadatok bizonyítják, hogy ALKALMATLAN a Fidesz"

Ezek a számadatok az ellenkezőjét bizonyítják a kijelentésednek. És azt bizonyítják, hogy te ALKALMATLAN vagy arra, hogy kijárd az általános iskola második osztályát."

Mikor megírtam a kommentemet, fejből írtam a háromszoros drágulást, mert korábban láttam statisztikát és tippre írtam. Tehát a háromszoros drágulást fejből írtam, szorozni én is tudok. De tudod egyáltalán nem állok hadilábon a számokkal, nem hiába járok gazdasági szakra.

2022. szept. 26. 09:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!