Hogy nyert a fidesz április 3-án, ha minden állampolgár utálja Orbánt és a fideszt?
"Mert a számok azt mutatják, hogy az oly sokszor megválasztott Fideszes ALKALMATLAN, mostmár csak az a kérdés, mért szavaz szar pártra a magyar nép?"
Miért?
Mert ez még mindig a kisebbik rossz... Ennyi a titok nyitja, ha lenne értelmes ellenzék, akkor megnyernék azok, de míg GYF képben van addig a személye garantálja hogy nem fognak nyerni.
"És arra tudnál nekem válaszolni kedves gúnyolódó Fideszes, hogyha ilyen jó a Fidesz, miért vagyunk a második legszegényebb ország az Eu ban"
Nem vagyunk.
"Miért van háromszor akkora élelmiszerár infláció és kétszer akkora általános infláció itthon, mint a hanyatló nyugaton?"
Nincs.
"Mert a számok azt mutatják, hogy az oly sokszor megválasztott Fideszes ALKALMATLAN, mostmár csak az a kérdés, mért szavaz szar pártra a magyar nép?"
Miféle számok mutatják azt? És miféle számok mutatják, hogy a levitézlett Gyurcsány-párt alkalmasabb lenne?
"#20
"És arra tudnál nekem válaszolni kedves gúnyolódó Fideszes, hogyha ilyen jó a Fidesz, miért vagyunk a második legszegényebb ország az Eu ban"
Nem vagyunk.
"Miért van háromszor akkora élelmiszerár infláció és kétszer akkora általános infláció itthon, mint a hanyatló nyugaton?"
Nincs."
Aha, nincs. Akkor jöjjenek a számok.
Magyarország 34% os élelmiszerár drágulás.
Ausztriánál ez csak 13%. Németországnál 16.4%
"Ha csak az élelmiszerek árdrágulását vesszük figyelemben, akkor a magyar áremelkedés nem talál legyőzőre. Az egész Európai Unióban ugyanis a hazai drágulás mértéke a legnagyobb. Az Eurostat számításai szerint egészen pontosan"
De nem, nálunk nincs háromszor akkora drágulás mint nyugaton, igaz Fidesznyik?:)))
Azért amikor számadatok bizonyítják, hogy ALKALMATLAN a Fidesz, akkor légyszi ne magyarázd már meg, hogy nem az. Ja bocsi, te nem magyaráztál meg semmit se.
"Aha, nincs. Akkor jöjjenek a számok."
Amikkel úgy látszik hadilábon állsz. :D
"Magyarország 34% os élelmiszerár drágulás.
Ausztriánál ez csak 13%. Németországnál 16.4%
De nem, nálunk nincs háromszor akkora drágulás mint nyugaton, igaz Fidesznyik?:)))"
Így igaz, nincs. Tudod a 13x3 az mifelénk 39, a 16,4x3 meg 49,2.
A miénk meg 34, ami kevesebb, mint a fentiek, tehát nincs háromszoros drágulás, hanem kevesebb, mint háromszoros drágulás van, az egyik példád esetén (Németország) picivel több, mint kétszeres. :)
"Azért amikor számadatok bizonyítják, hogy ALKALMATLAN a Fidesz"
Ezek a számadatok az ellenkezőjét bizonyítják a kijelentésednek. És azt bizonyítják, hogy te ALKALMATLAN vagy arra, hogy kijárd az általános iskola második osztályát.
"Bűnözők. Lopnak, csalnak, sikkasztanak. Erre mit mondtok kedves fidesz imádók?"
Hogy egy gyagya kérdező agyából kipattanó szavaknak csekély a súlya... :)
#23: "Elmentek a fenébe fidesz pártiak."
Hát, azt hiszem ezzel a fajsúlyos szösszenéseddel feltetted a mai silány teljesítményedre a koronát. Szerintem, most hagyd abba! :)
#25: "Azért amikor számadatok bizonyítják, hogy ALKALMATLAN a Fidesz"
Nyugodj már meg drágaságom! Attól, hogy emelkednek az élelmiszerárak (és hogy erről van egy EU-s lista, amelynek van eleje és vége), még nem lesz a kormány alkalmatlan. Tudod, ezernyi statisztika készül még ezen kívül, ahol az egyikben Ausztria áll az utolsó helyen, egy másikban Luxemburg, egy harmadikban meg Németország. Jöhet egy kis GDP-grafikon?
Amint látod, Magyarország a 2. helyen áll, Németország, Ausztria és Írország meg sereghajtó. Mi ebből a tanulság? Hogy a 3 sereghajtó ország kormánya alkalmatlan? Nyilván nem, mert ez csak 1 grafikon a sok 100 közül és mindenki kikeresheti azt, amelyik neki a legelőnyösebb és lobogtathatja.
"Így igaz, nincs. Tudod a 13x3 az mifelénk 39, a 16,4x3 meg 49,2.
A miénk meg 34, ami kevesebb, mint a fentiek, tehát nincs háromszoros drágulás, hanem kevesebb, mint háromszoros drágulás van, az egyik példád esetén (Németország) picivel több, mint kétszeres. :)
"Azért amikor számadatok bizonyítják, hogy ALKALMATLAN a Fidesz"
Ezek a számadatok az ellenkezőjét bizonyítják a kijelentésednek. És azt bizonyítják, hogy te ALKALMATLAN vagy arra, hogy kijárd az általános iskola második osztályát."
Mikor megírtam a kommentemet, fejből írtam a háromszoros drágulást, mert korábban láttam statisztikát és tippre írtam. Tehát a háromszoros drágulást fejből írtam, szorozni én is tudok. De tudod egyáltalán nem állok hadilábon a számokkal, nem hiába járok gazdasági szakra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!