Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK-sok miért látják azt,...

A DK-sok miért látják azt, hogy Gyurcsány támogatásával továbbra is Orbánt tartják hatalomban?

Figyelt kérdés

A szemüket kiveri az tény, hogy Orbán és a propagandamédia most is ezerrel azon dolgozik, hogy Gyurcsányt összemossa Magyar Péterékkel.

Miért?

Mert pontosan tudják, és 14 éve tudják, hogy bárki, aki közel kerül a Böszméhez, az azonnal rothadásnak indul és közelebb segíti az újabb kétharmadhoz a Fideszt.

Miért nincs annyi bölcsesség a DK-sokban, hogy ezt végre belássák? Miattuk is tartunk itt, ahol. Ha tényleg kormányt akarnak váltani és bármi áron, akkor nincs más választás, mint a Tisza. Nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy elhigyjék azt a konteót, hogy Rogán irányítja a háttérből MP-t (meggyőződésem amúgy, hogy majd ezzel is be fognak próbálkozni a régi álellenzéki pártok még '26 előtt, kormányzati öszöntönzésre).

tegnap 23:26
 1/6 A kérdező kommentje:
*kérdést elírtam: miért NEM látják azt
tegnap 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit vársz olyan emberektől, akik Gyurcsány Ferenc köré szerveződnek, de most komolyan?
tegnap 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
40%

most egyébként magyar péter a gyurcsány kormányok szakértőit foglalkoztaja

az nem baj?

tegnap 23:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is a tiszára fogok szavazni. Vagyis a fidesz ellen. De ha tényleg fidesz2 lesz, bizony nagyon fogom szégyellni. Épp ezért nem is jelentkeztem, és nem vagyok tagja sem. De ha oda kerül, és korrekt lesz, be fogok lépni.
ma 03:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért a Fideszesek atombiztosan meg vannak győződve, hogy csakis Viktorta a megoldás mindenre.

A zemberek ismét egyfajta személyi kultusz vágyában vannak, de most a szekértáborok szétszéledve kultuszizálnak:

Viktorta, Fletó, M.P.> lehet választani a sok "jó" közül.

ma 04:49
 6/6 anonim ***** válasza:
A többség szerintem látja, nem véletlenül csökkent 5% alá a DK támogatottsága. Akik maradtak, azok többnyire elkötelezett hívek, ők bármi áron kitartanak Gyurcsány mellett. Hamarosan a Fidesz is besegít nekik.
ma 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!