Libsi összefogás külföldi támogatásának mi lett volna az ára ha véletlenül ők nyernek?
Butaság amit írtok. Milliárdokat azért adnak mert sokszorosát várják vissza.
MZP és a söpredék libsik keményen tönkretennék az országot.
Szerintem Orbánnak egy főnyeremény lett volna, ha a lezüllesztett országát a válság közepén átadhatja bárkinek. Én rendesen megnyugodtam, hogy ők nyertek. :)
Ja amúgy hol lehet MZP milliárdjairól többet olvasni, mert én pár 100 millát hallottam, ami a milliárdoktól elég messze van.
Egy Amerikával is szövetségben lévő ország kormánya, hogy lehet amerikai tégla kormány? Wtf? 🤣
A kérdés pedig az, hogy a külföldről érkező milliárdoknak mennyi lenne az ára?
Erre a sok libsi itt Orbánozik…
Az az ára, hogy a külföldi milliárdokat elmutyizókat az igazságszolgáltatás kezére juttassa. Mi ebben az Orbánozás? Nem értem.
Ha egy lyukas dézsába töltenéd a vizet, akkor a következő adag előtt te is eltömítenéd a lyukat, nem?
"#6
Egy Amerikával is szövetségben lévő ország kormánya, hogy lehet amerikai tégla kormány? Wtf? 🤣"
Ha Amerika olyan jóbarát, miért nyerészkedik az Eu bedőlésén?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!