Eldőlt, hogy nem lesz Orbán Viktor-Magyar Péter vita?
"Sosem fogok olyanokkal vitatkozni, akiknek a gazdáik Brüsszelben vannak, én majd a gazdáikkal vitatkozom, sőt, le is akarom őket győzni". (Orbán Viktor)
Forrás: [link]
"...én majd a gazdáikkal vitatkozom...":
Bezzeg Puttyantóval ez sem mer vitatkozni. "Jó" példát mutat.
Nem mintha ez kérdés lett volna...
Putyin hány kihívójával ült le vitázni?
Köp
Ez nem most dőlt el. Eddig sem mert kiállni Orbán vitára. Egyszer még anno Gyurcsány lenyomta, azóta nála ez tabu és mondvacsinált indokokkal mindig kitér előle.
Mondjuk ilyen hozzáállással, hogy az ellenfelének gazdái vannak, jobb ha nincs is vita. Méltatlan...
Magyar Péternek nincsenek gazdái szerintem.
Egy kölcsönös megállapodás van, hogy hatalomra juttatják, adnak pénzt paripát, cserébe megcsinálja amit mondanak. Ezt ő is megmondtam, hogy a szuverenitásunkól cserébe le kell mondanunk.
Eléggé aljas dolog.
Viktor is kiszolgálta a nyugati pénzhatalmi elitet,csak pofázik közbe ami nyilván nem tetszik nekik. Mellette még saját oligarchát is kiépített.
Ezért tart itt az Ország.
"Bezzeg Puttyantóval ez sem mer vitatkozni."
Puttyantó olyat odaperkelne, hogy kínok közt pusztulna ki a teljes családod.
"Viktor is kiszolgálta a nyugati pénzhatalmi elitet"
Ő szolgálta csak ki igazán. Gyurcsány nem írta át a munka törvénykönyvét a tőkések kedvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!