Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eldőlt, hogy nem lesz Orbán...

Eldőlt, hogy nem lesz Orbán Viktor-Magyar Péter vita?

Figyelt kérdés

"Sosem fogok olyanokkal vitatkozni, akiknek a gazdáik Brüsszelben vannak, én majd a gazdáikkal vitatkozom, sőt, le is akarom őket győzni". (Orbán Viktor)

Forrás: [link]

dec. 22. 02:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
Mire fel lenni? Induljon Magyar Péter időközin, kerüljön be a parlamentbe és akkor kérdezheti a miniszterelnököt, a minisztereket és az államtitkárokat. Egyenlőre mèg a Tisza nem is parlamenti párt
dec. 22. 08:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Viktor egy felelős politikus, bérkit lenyomna egy vitában, hiszen mindenben igaza van. És ezt momdenki tudja jól.

Különben is, miért vitatkozna olyannal, akinek a gazdái Brüsszelben vannak? Majd a gazdáival fog vitatkozni!

dec. 22. 10:20
 13/14 Tuske29 ***** válasza:
16%

11.

Nálad a pont,viszont hiába írod ezeknek,nem jut el a tudatukig.

dec. 22. 12:04
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 Így van, Fideszes testvéreim! Magyar Péter egy semmi, egy senki, a semmiből Orbán Viktor hátán felkapaszkodott sehonnai sz...házi!

Ott is fog maradni.

79 éves nyugdíjas vagyok, 5 unokám van! Soha nem éltem ilyen jól, mint most én Orbán Viktor Miniszterelnök Úrra fogok szavazni, hogy a jövendő generációknak még jobb legyen!

dec. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!