Hogy nyert a fidesz április 3-án, ha minden állampolgár utálja Orbánt és a fideszt?
Kedves kérdező! Nem tudom, tudsz-e róla, de a Fidesz nem csak most áprilisban nyert, hanem már 16 éve minden egyes választást megnyert: összesen 11-et (4 országgyűlési-, 4 önkormányzati-, 3 Európai parlamenti-), ráadásul 1 kivételével elsöprő fölénnyel. A szintén sikeres és szignifikáns eredményt hozó népszavazásokról most még csak nem is beszélek.
Hogy te milyen közegben mozogsz (esetleg az Örök Vesztes Depressziósok Klubjában), ahol mindenki utálja Orbánt és a Fideszt, az a te saját külön kis világod. Nem oszt és nem szoroz. :)
"Kedves kérdező! Nem tudom, tudsz-e róla, de a Fidesz nem csak most áprilisban nyert, hanem már 16 éve minden egyes választást megnyert: összesen 11-et (4 országgyűlési-, 4 önkormányzati-, 3 Európai parlamenti-), ráadásul 1 kivételével elsöprő fölénnyel. A szintén sikeres és szignifikáns eredményt hozó népszavazásokról most még csak nem is beszélek.
Hogy te milyen közegben mozogsz (esetleg az Örök Vesztes Depressziósok Klubjában), ahol mindenki utálja Orbánt és a Fideszt, az a te saját külön kis világod. Nem oszt és nem szoroz. :)"
És arra tudnál nekem válaszolni kedves gúnyolódó Fideszes, hogyha ilyen jó a Fidesz, miért vagyunk a második legszegényebb ország az Eu ban és miért van háromszor akkora élelmiszerár infláció és kétszer akkora általános infláció itthon, mint a hanyatló nyugaton? Ez persze csak a bevallott infláció, aminél a helyzetünk még rosszabb lenne, ha rendes képet kapnánk róla. Mert a számok azt mutatják, hogy az oly sokszor megválasztott Fideszes ALKALMATLAN, mostmár csak az a kérdés, mért szavaz szar pártra a magyar nép?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!