Mi van ha én nem akarok már adót fizetni mert nem vagyok elégedett?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem vagyok elégedett a jelen politikai szituációval, átverve, becsapva, és megkárosítva érzem magam. A politikai törekvéseket nem az érdekemben érzem hanem ellenemre, és ezt nem szeretném a továbbiakban még finanszírozni is. Jóval több lehetne a fizetésem is plusz nem támogatnám az ellenem dolgozó kormánynak nevezett legálisnak elfogadott maffiaalakulatot. Lehet ilyet hogy kilépek az adófizetés terhe alól? Elvileg szabad vagyok, az alaptörvény szerint.2022. szept. 24. 09:14
A kérdező szavazást indított:
Lehet ilyet.
Nem, mert nem vagyunk szabadok, az alaptörvény hazugság, azt kell tennünk amit mondanak.
11 szavazat
1/48 anonim válasza:
Lehet ilyet, feketemunkanak hivjak. En partolom.
2/48 anonim válasza:
A szabadság nem egyenlő azzal, hogy bármit megtehetsz. Az irányított, kész véleményt tartalmazó szavazásod ebben a formában manipulatív és téves.
3/48 A kérdező kommentje:
Bármit nem is akarok tenni, pl. nem akarok lopni vagy ölni stb. elvből, nem mert tiltja valaki. De úgy érzem minden csak a hátam mögött zajlik, én már csak a kész tényekkel szembesülök, és nem az érdekemben, hanem ellenemre. Ráadásul ezt én magam finanszírozom többedmagammal. Olyan mintha én szivatnám magam. Hülyén érzem magam.
2022. szept. 24. 09:23
4/48 A kérdező kommentje:
A fekete munkát büntetik, megkéne szavazni, hogy legális legyen. Ne kelljen mindenért fizessünk, mert amúgy sincs sok, nem nagyon van miből, mert kéne az a pénz is, amivel az ellenünk irányuló törekvéseket finanszírozzuk.
2022. szept. 24. 09:25
5/48 anonim válasza:
Ha átköltözöl egy másik országba akkor itt nem kell a munkabéred után adózni és ha nem itt költöd el a fizetésedet sem akkor a forgalmi adóból sem jut az államnak. Az országhatáron belül legálisan nem tudsz kilépni az adózás hatálya alól.
6/48 A kérdező kommentje:
Lemehetnének az élelmiszerárak is, a multik mindenképp degeszre keresik magukat, sokkal kissebb árak mellett is, a fizetések pedig emelkedhetnének, többet ér ennél a munkánk. Azért születtünk hogy gürcöljünk?
2022. szept. 24. 09:28
7/48 A kérdező kommentje:
#5 Akkor hol a szabadság? Itt születtem, ez a hazám, miért kell kiszolgálnom és finanszíroznom egy engem sanyargató hatalmi alakulatot?
Mi van ha én nem akarom finanszírozni a létüket, mert nem az érdekemben működnek?
2022. szept. 24. 09:31
8/48 anonim válasza:
Nem, semmi ilyesmi nincs az alaptörvényben. Ha nem tetszik a kormányzat, szavazhatsz ellene a következő választáson.
9/48 anonim válasza:
A pénzed ~70%-a (s most lehet, keveset mondtam), adóra megy el. Mi nem tetszik ebben? Ilyen a modern jogrendszer 🤷♂️.
10/48 anonim válasza:
Én se akarom már ezeket finanszírozni. Igazából vállalkozásba kéne kezdeni bejelentés nélkül. Szerintem az működőképes dolog. A tevékenységi kört titkosítom és a bevételt is, más embernek semmi köze hozzá. Kizárólag felnőtt emberek számára szolgáltatok, két felnőtt ember dolgába, pedig senkinek semmi beleszólása nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!