Ha az egyszeri lét jogán elégedetlen vagyok a magam, a mások, a társadalom helyzetével, mert jobbat akarok, mert jobbat érdemlek, akkor én is liberális vagyok?
Szerintem jó ez a cikk és a liberálisok meghatározása benne, mert én is ilyen vagyok, elégedetlen mindennel, mert nem akarok megalkudni a jelenlegi helyzettel, mert jobbat akarok, mert jobbat érdemlek
Nem feltétlenül.
Akkor vagy liberális, ha fertő dolgokat akarsz, mint pl színes migránsok, melegházasság, nemek összemosása....stb
Ma mindenki liberális, aki gondolkodni mer és nem csak azt mondja, hogy minden tökéletes.
Szóval üdv a klubban a köcsög nemzetellenes sorosista ügynök libsik közt. :-D
(a sor tetszés szerint bővíthető jelzőkkel, jobber barátainknak nagyon termékeny a fantáziája, ha mások mocskolásáról van szó)
Ne kategorizáld be magad valahova, ha már egyszeri léted van, hanem maradj szabad.
Nehéz kérdés, mert elégedetlennek lenni nem jó, ahhoz pedig hogy elégedett tudj lenni vagy be kell csukni a szemed, vagy tenni kell valamit, de egyedül nem tudsz sokat tenni. Ugyanakkor amint mindenki így gondolkodik hogy egyedül nem tud tenni semmit, máris nem történik semmi. Nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!