Nem akarok tovább élni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megint megakarok halni, teljesen elment az életkedvem, teljesen magányos vagyok, voltak céljaim, de már nem érdekel...
Nem akarom látni a világot, nem akarok senkinek megfelelni, egyszerűen utálom a fogyasztói életet. Nem érdekel senki és semmi, egyszerűen kiakarom örökké oltani az életemet... Sokat szenvedtem (nem írnám le, de közel 5-10 éves probléma) belefáradtam az életbe, teljesen kiégtem, teljesen kiszáradt az életem. Nem akarok orvoshoz menni, nem érdekelnek a lebeszélések stb....
Hiddjétek el, hogy nálam senki és semmi nem segít. Csak a halál!
2017. márc. 30. 20:00
1/4 szántóvető válasza:
ok elhiszem,de még előtted van úgy fél évszázad úgyhogy hajrá,kezdd el építeni az életed.
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy, és miért nem tanulsz inkább a holnapi matekdogára?
3/4 A kérdező kommentje:
Elegem van mindenből és mindenkiből.
2017. márc. 31. 14:27
4/4 anonim válasza:
"Elegem van mindenből és mindenkiből." nem tudom hány éves vagy! Ott van pl a 230V minden háztartásban.Kár reklámozni magad! Akinek komoly a szándéka megtalálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!