Rendelni akarok egy külföldi oldalról és nem értem hogy hogy van. Érdemesebb e a 12 eurósat választani?
Figyelt kérdés
Van egy termék amit Hollandiából akarnék rendelni. A házhoz szállításnál két opció van:
Shipping Free Shipping (no tracking)
Registered Shipping: $12.10
Mivel lesz jobb ha a 12 eurósat választom?Hamarabb meg jön a csomag?
2017. márc. 26. 15:24
1/7 A kérdező kommentje:
Nem euró hanem Dollár elnézést.
2017. márc. 26. 15:25
2/7 anonim válasza:
Hollandiában euró van, nem dollár. A második opciót érdemes választani, mert az elsőnél semmi nem lesz a kezedben, ha a magyar posta lenyulja a cuccot.
Mit akarsz rendelni és melyik oldalról?
4/7 anonim válasza:
Sosem hallottam erről az oldalról és én biztosan nem rendelnek innen. Se PayPal nincs, mint fizetési opció, se iDeal, ami a leggyakrabban használt holland fizetési mód
5/7 A kérdező kommentje:
Ebay.com-on találtam és ott full pozitív. 3 ezer szavazatból
2017. márc. 26. 16:36
6/7 anonim válasza:
Akkor rendelj ebayen keresztül. Ott van PayPal és ha valami nem jól sül el, vissza kapod a pénzedet.
7/7 A kérdező kommentje:
De ott is ugyan ez az oldal adja csak ebayes accal.
2017. márc. 26. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!