Miért számítok rasszistának, ha egy nap támogatnám a Cigány Autonómiát?
Figyelt kérdés
Több magyartól is megkaptam már ezt a jelzőt, nem értem miért. Észak-Magyarországon élek, egyre többen vagyunk, míg a magyarok száma folyamatosan csökken. Már most megfigyelhető, hogy 10 évvel ezelőtti időszakhoz képest milyen jelentős változást történt a demográfiában. Egyre több hivatalos helyen dolgoznak cigányok (köztük én is), míg a magyarok sorra költöznek el. Több olyan térség is van, amely kizárólagosan a miénk. Ha 20 év múlva szinte alig lesz már itt magyar miért ne kaphatnánk Autonómiát Nógrád, Heves, Borsod, Szabolcs megyében? Mi akadálya lenne? A mi hibánk tán, hogy egyre kevesebb magyar születik? A magyarok hibájából nehogy már ne érvényesüljön a mi akaratunk, senki nem mondta nekik hogy 40 évesen is szingliként éljenek az édesanyjuk házában.2022. szept. 13. 15:13
81/85 anonim válasza:
Kérdező! Anyád milyen nyelven szólított először?
Mondj egy költőt! stb...
82/85 Henrik182 válasza:
Itt a fejetekben van am magyarországon probléma, minden cigány magyar, de nem minden magyar cigány!
Mi magyarnak tartjuk magunkat, a különbség a börszin!
És mivel irigyek vagytok ezért jobb elhatárolodni tőletek.
83/85 anonim válasza:
Mire legyünk irigyek? Arra hogy a börtönök tele vannak cigánnyal? Arra, hogy 10-15 gyereket szültök, baxni mindenki tud ember az nem nagy tehetség XD.
85/85 Henrik182 válasza:
Ti sajnáltok mindent nem a cigány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!