Miért számítok rasszistának, ha egy nap támogatnám a Cigány Autonómiát?
Figyelt kérdés
Több magyartól is megkaptam már ezt a jelzőt, nem értem miért. Észak-Magyarországon élek, egyre többen vagyunk, míg a magyarok száma folyamatosan csökken. Már most megfigyelhető, hogy 10 évvel ezelőtti időszakhoz képest milyen jelentős változást történt a demográfiában. Egyre több hivatalos helyen dolgoznak cigányok (köztük én is), míg a magyarok sorra költöznek el. Több olyan térség is van, amely kizárólagosan a miénk. Ha 20 év múlva szinte alig lesz már itt magyar miért ne kaphatnánk Autonómiát Nógrád, Heves, Borsod, Szabolcs megyében? Mi akadálya lenne? A mi hibánk tán, hogy egyre kevesebb magyar születik? A magyarok hibájából nehogy már ne érvényesüljön a mi akaratunk, senki nem mondta nekik hogy 40 évesen is szingliként éljenek az édesanyjuk házában.2022. szept. 13. 15:13
51/85 Odüsszeusz92 válasza:
Nincs azzal önmagában semmi baj ha valaki ezt támogatja, csak érdemes belegondolni ki lenne ott az orvos, tanár, mérnök stb.
53/85 Henrik182 válasza:
Ugy birom amikor valaki származás alapján felsőbbrendűnek képzeli magát, akkor ennyi erővel a magyarok a németek rabszolgái, és mindent nekik köszönhettek mimdent, trianont is, ipart is, miközben a cigány a napszámos a magyar földesurnak. Megis van a piramis csucsán ki helyezkedik el. Német magyar cigány igy ebben a sorrendben, figyelmenkivul kell hagyni az egyéni elszántságot,alaposságot,kitartást, és csak a fajra figyeljünk mert az fontos. Igazi rasszista férgek vagytok.
55/85 anonim válasza:
Nem vagyunk rasszisták ember, csak a realitást írjuk le. Vannak normális cigányok is akik sikeresen be tudtak integrálódni a társadalomba, de a többségük nem ilyen.
56/85 anonim válasza:
53# elitéled az oroszokat ? Gyűlölöd őket? Valszeg igen mert ilyen dumával egy vicsorogó ballib vagy . Akkor te is ugyan olyan féreg vagy mint mi
57/85 anonim válasza:
#53 Igen, de mindket nem gyűlölnek a németek (Legfeljebb Orbánt), viszont a cigányokat nem csupán a magyar nép jelentős százaléka gyűlöli, hanem hasonló a helyzet más országokban is ahol nagyszámban vannak jelen :)
Senki nem akarja őket.
58/85 anonim válasza:
Szerintem nem járnátok jobban. Mert ezek a megyék - valószínűleg a földrajzi adottságaikból következően - mindig is az ország legszegényebb megyéi közé tartoztak.
59/85 anonim válasza:
58# tes földrajzilag Borsod egy nagyon gazdag megye lenne tudod miért? Mert a csonka Magyarországon maradt ásványkincsek nagy része itt található , itt van az ország egyik fő ipari területe , a turizmus is itt az egyik legnagyobb az országba , itt van a mo-i erdők 53%-a (persze nem csak borosdba hanem észak magyarországon) itt van pl Miskolc ami konkrétan a terület központja vagyis egy elég jelentős csomópont
Akkor földrajzilag miért is lenne ugyan olyan rossz ha nem lennének itt az indiánok?
60/85 anonim válasza:
#59 Én még a hetvenes még a hetvenes években Miskolcon láttam életemben először koldust. Nagyon meglepődtem, mert azt hittem, hogy Magyarországon ilyen már nem is létezik. Aztán a szüleim mondták, hogy igen, az egy nagyon szegény vidék. Aztán pár évtizeddel később Budapesten egy nyugdíjas kolléganőm mesélte, hogy ő azért költözött fiatal korában Borsod megyéből Budapestre, talán még az ötvenes, vagy hatvanas években, mert muszáj volt. Mert ott nem volt semmiféle munkalehetőség. Pedig akkor még nem voltak ott többségben a cigányok. Egyébként én sem értem, hogy ez mért alakult így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!