A balliberálisok miért ennyire rasszisták a cigányokkal szemben?
Én ilyet sohasem hallottam balliberálisoktól (kizárólag a fidesz jobboldali ellenzéke részéről: Jobbik, Mi Hazánk, stb.).
Balliberális oldalról én csak olyat hallottam - és ez igaz is -, hogy a Fidesz szegénységben tartja és elzárja a minőségi oktatás lehetőségétől a cigányságot, de a magyarság legszegényebb rétegeit is, hogy aztán könnyen manipulálhassa őket a propaganda által és olcsón felvásárolhassa a szavazataikat.
Ez valóban vérlázító, hiszen nyomorban tart embereket, ellenük kormányoz - de az ő szavazataikat vásárolja fel, az ő tájékozatlanságukat használja ki. Magyarán: saját szavazórétegének a saját maga által újratermelt nyomorából épít várat magának egy erkölcstelen rezsim.
Minden intézkedésük kizárólag a felső-középosztálynak, a gazdagoknak, a multiknak kedvez, a leszkadó roma falvakban, ahol 99%-os Fidesz-szavazati arányok vannak, nemhogy minőségi oktatás nem jut, de lassan az utolsó, kiöregedett, nyugdíjasként még visszadolgozó családorvos is kihal.
Minimális emberi életkörülmények nincsenek, a roma gyerekeknek esélyük sincs felemelkedésre, az adókedvezményekre épülő családtámogatási rendszer a nyomort termeli újra és minél gazdagabb valaki, annál többet takarít meg, annál kevesebbet kell adózzon.
Ez a büdösnagy helyzet: a fidesz azokat semmizi ki, akiknek a szavazatait a legnagyobb arányban zsebeli be, fél zsák krumplikért - ahelyett, hogy akkor legalább képviselné őket és az érdekeiket!
Ez nem rasszizmus - ellenkezőleg. Annak felismerése, hogy a fidesz a rabszolgasorba taszított munkások, közmunkások és segélyből érő nyomorgók szavazatait vásárolja fel erkölcstelen módon, a legszegényebbek nyomorából gazdagítja tovább és tovább, vég nélkül az amúgy is leggazdagabbakat.
Szóval értsük tisztán: Mélyszaros Lőrinc a nyomorban fetrengő, esélyegyenlőségtől is megfosztott, legszerencsétlenebb rétegek filléres szavazataiból hízott meg ilyen szépen és lett középszerű gázszerelőből az ország leggazdagabb oligarchája. Orbán Ráhel 14 milliós karóráján a gyöngyök a legszegényebbek könnyeiből vannak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!