Az igaz,hogy a 100 leggazdagabb magyar közül 86 balliberális?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 03:26
1/8 anonim válasza:
Az, hogy valaki nem fidesz szimpatizáns, nem jelenti azt hogy balliberális.
Sok volt a TV2?
2/8 anonim válasza:
Dehogy, egyáltalán nem igaz. Sőt! Nézd meg belőle csak az első 10-et, akik gazdagabbak mint a többi 90 együtt: Mélyszaros Lőrinc, Csányi, Felcsuti, a Demján család, Széles Gábor, stb... az ál-ellenzéki Gattyán az egyetlen nem fideszközeli az egész brancsban, ez a helyzet. Sajnos a lista tovább is kb. ilyen...
Szóval a 100 közül eleve nem lehet 86 balliberális, csak én mondtam 5-öt (és Vajna Timikéről még nem is beszéltünk...).
Sajnos a maffiállam oligarchái látnivalóan felvásárolták az egész országot. Nézz csak a listára és az ÖSSZEGEKRE....
4/8 anonim válasza:
#1 ezek teljesen fogyatékosok (ahogy MZP megmondta), mintha nem is ebben az országban élnének. Szépen lebutította a politikát a fidesz ilyen szintre, hogy aki nem fideszes az baloldali.
5/8 anonim válasza:
Ezt meg honnét szoptad? Mandíner? Origó?
7/8 anonim válasza:
Lehetséges. Abba a 14-be pont bele férnek a stróman haverok, a maradék fideszesnek meg nincs annyi esze hogy önmagától sikeres milliárdos legyen.
8/8 A kérdező kommentje:
Legelőször is nem àllítottam semmit.Nincsen tv-m,így nem nézek Tv2-öt sem.A szociális médiàkban olvastam ezt valahol,ezért gondoltam rákérdezek.
2022. aug. 17. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!