Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért számítok rasszistának,...

Miért számítok rasszistának, ha egy nap támogatnám a Cigány Autonómiát?

Figyelt kérdés
Több magyartól is megkaptam már ezt a jelzőt, nem értem miért. Észak-Magyarországon élek, egyre többen vagyunk, míg a magyarok száma folyamatosan csökken. Már most megfigyelhető, hogy 10 évvel ezelőtti időszakhoz képest milyen jelentős változást történt a demográfiában. Egyre több hivatalos helyen dolgoznak cigányok (köztük én is), míg a magyarok sorra költöznek el. Több olyan térség is van, amely kizárólagosan a miénk. Ha 20 év múlva szinte alig lesz már itt magyar miért ne kaphatnánk Autonómiát Nógrád, Heves, Borsod, Szabolcs megyében? Mi akadálya lenne? A mi hibánk tán, hogy egyre kevesebb magyar születik? A magyarok hibájából nehogy már ne érvényesüljön a mi akaratunk, senki nem mondta nekik hogy 40 évesen is szingliként éljenek az édesanyjuk házában.

2022. szept. 13. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:

28-as/31-es!

Nem veszed észre, hogy nem veled beszélgetek? Miért vagy itt? Nem kötelező válaszolnod. A 25-ös válaszolónak írtam, függetlenül attól hogy nem értek vele egyet tisztelem, hogy kulturáltan válaszol veled ellentétben. Semmi keresnivalód itt, ha érdemben nem tudsz hozzászólni a témához. A következő válaszodra nem reagálok, mint ahogy eddig sem tettem a mostanitól eltekintve.

29-es/30-as!

Koszovó 2008 óta független, már 97 ország elismeri. Az USA-val az oldalán ez szám a későbbiekben még inkább emelkedni fog, mint ahogyan látható most is, hogy szinte minden évben folyamatosan bővül a lista. 2008 óta sosem csökkent. Az EU/NATO csatlakozásról csak annyit, hogy nézd meg Ukrajna helyzetét. Konkrétan semmilyen feltételt nem teljesít, mégis Uniós tag lesz. Ha nem lesz változás az oroszoknál, akkor a fenti okok miatt nagyon jól járna az EU és a NATO is velünk. Főleg annak tekintetében, hogy szomszédos ország lennénk Ukrajnával.

2022. szept. 14. 09:22
 32/85 anonim ***** válasza:
34%
Pár hónap után az összes cigány menekülne újra Magyarországra.
2022. szept. 14. 09:39
 33/85 anonim ***** válasza:
43%

"Az EU/NATO csatlakozásról csak annyit, hogy nézd meg Ukrajna helyzetét. Konkrétan semmilyen feltételt nem teljesít, mégis Uniós tag lesz. "

Te milyen mesevilágban élsz?

2022. szept. 14. 10:15
 34/85 anonim ***** válasza:
34%
Tartja*, bár mit is vártam...
2022. szept. 14. 19:46
 35/85 anonim ***** válasza:
94%
Hiába nem velem beszélsz, rohadtul nem reális amit írsz. XD hiába próbálod eljátszani az intelligenst , egyáltalán nem reális egy ciganyorszag létrejötte. Nem vagyok rasszista , csak a valóságot írtam le.
2022. szept. 14. 20:10
 36/85 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező! Én alapjáraton támogatnám az ilyen próbálkozásokat.

A helyesírásod 1x jó 1x nem. Nah nem mintha én akkora nyelvtan náci lennék... Én se tudom helyesen leírni, de azt észreveszem ha valaki rosszul írja le.

Tényleg álomvilágban élsz. A cigányság közel se annyira szervezett, hogy külön országot hozzanak létre.

Sajnos ki kell mondani az igazságot: a cigányok nagyrésze nagyon buta.

Nem beszélve arról, hogy nem csak európában élnek cigányok.

A magyarok pl inkább meghalnak, de soha többé nem engednek el semmilyen területet. A trianon is nagyon megalázó volt nekik.

Azóta is a nagymagyarországról álmodoznak...

2022. szept. 14. 20:10
 37/85 anonim ***** válasza:
93%
Felesleges a kérdezővel érvelni, csak azt tudja felhozni, hogy többen vannak és ezért akarnak autonómiát XDDDDDD.
2022. szept. 14. 20:13
 38/85 anonim ***** válasza:
0%
Cigányország nem lesz szerintem, hanem legfeljebb egy lassú népességcsere. Az igazság az, hogy egyre több roma jut feljebb a társadalmi ranglétrán, de a hagyományok nem változnak, ugyanúgy sok gyermekük van. Szerintem inkább tehát egy lassú keveredés lesz, a cigányok egy része be fog integrálódni.
2022. szept. 16. 17:12
 39/85 anonim ***** válasza:
29%
Cigány létemre sose jutott ilyen eszembe hogy erre szükség lenne. Nem tartom a roma hagyományokat sem stb és soha a büdös életben eszembe sem jutna megtagadni a származásomat de gondolj már bele hogy hány olyan van közöttünk aki képtelen a moralitásra. Őket amúgy csak vad cigányoknak hívom. Senkivel semmi baj nincs amíg jó ember felőlem akármilyen származású lehet nem fogok emiatt senki között sem különbséget tenni és örülök hogy keveredve vagyunk. De igen szerintem is kissé rasszista vagy én speciel nem támogatnék ilyesmit. Max annyi előnye lenne hogy mivel mindenki cigány lenne körülöttem nem bántanának a származásom miatt
2022. szept. 17. 20:04
 40/85 anonim ***** válasza:
75%
39-es vagyok. Ja és egyébként anyukám 30 évesen szült engem és egyke vagyok. Magyarok közül is bőven van aki 14-15 évesen már szül és a végen van vagy 5-6 gyereke csak azt már senki nem híreszteli szóval szerintem erről ennyit. Az a legszomorúbb az egészben hogy hiába lennék pl orvos vagy egyéb értelmiségi egy műveletlen közmunkás magyar ugyanugy lenézően mondaná rám hogy büdös c*gány
2022. szept. 17. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!