Miért számítok rasszistának, ha egy nap támogatnám a
Cigány Autonómiát?
Figyelt kérdés
Több magyartól is megkaptam már ezt a jelzőt, nem értem miért. Észak-Magyarországon élek, egyre többen vagyunk, míg a magyarok száma folyamatosan csökken. Már most megfigyelhető, hogy 10 évvel ezelőtti időszakhoz képest milyen jelentős változást történt a demográfiában. Egyre több hivatalos helyen dolgoznak cigányok (köztük én is), míg a magyarok sorra költöznek el. Több olyan térség is van, amely kizárólagosan a miénk. Ha 20 év múlva szinte alig lesz már itt magyar miért ne kaphatnánk Autonómiát Nógrád, Heves, Borsod, Szabolcs megyében? Mi akadálya lenne? A mi hibánk tán, hogy egyre kevesebb magyar születik? A magyarok hibájából nehogy már ne érvényesüljön a mi akaratunk, senki nem mondta nekik hogy 40 évesen is szingliként éljenek az édesanyjuk házában.
60# mert a területeket általában az adott ideológia alakítja és az ott tartozkodó népek vagy a közelébe lévő népek természete.
Pl a Nyugati országrész azért fejlettebb mert mindig is közel volt a sokkalta fejlettebb osztrákokhoz és nem érte a mongol és török megszállás és leginkább ott volt jellemző a nacionalizmus vagy a demokrácia . Addig keleten és északon török , mongol megszállás aztán ott volt a legerősebb a kommunizmus és oda lett telepítve a legtöbb cigány így elszegényedett
2022. okt. 1. 21:04
64/85 Henrik182 válasza:
Ha a cigány nem lenne nem lennének napszámosok. Jo a magyarnak a napszámos rabszolgapénzt adnak nekik jol van ez igy szerintetek?
Szerintem ideje lenne integrálni őket és nem lenézni, hanem támogatni egymást, mi cigányok nem utáljuk a saját fajtánkat, de a magyar az ebben nagyon tehetséges ugyértem a gyulölködésben mert ez egy rasszista ország, és a magyar az a magyart is bántja, még a cigány nem bánt senkit, persze vannak kivételek.
2022. okt. 2. 22:11
65/85 anonim válasza:
A cigány nem bábt senkit.
Ezen nevetni kellene, de sajnos nem tudok.
2022. okt. 3. 00:07
66/85 anonim válasza:
Bánt.
2022. okt. 3. 00:08
67/85 anonim válasza:
Hatszáz év alatt nem sikerült integrálódniuk. Az összes többi kisebbséggel együttvéve nincs annyi probléma, mint velük. Pedig a kínaiak például nem olyan régóta vannak itt jelentősebb számban, mégsem balhéznak, hanem dolgoznak. A német kisebbséggel sincs probléma, amely egyébként a cigányság után a második legnagyobb nemzetiség az országban. Lehet kritizálni a magyarokat, de aki akart, az tudott integrálódni. Aki nem akar, az ne csodálkozzon, hogy nem nézik jó szemmel.
2022. okt. 3. 00:35
68/85 anonim válasza:
Ja a németek legalább hozzá tesznek a társadalomhoz . A szlovákok max átjárnak Szlovákba dolgozni. Egyedül az itt maradt ukránok érnek hozzátok cigányokhoz eddig ahánnyal találkoztam mind vagy nem hajlandó dolgozni elvárja hogy eltartsuk és ha dolgozik is csak úgy mint egy közmunkás ilyen szarokat bele alapon vagy lop pontosan rátok is igaz csak annyi hogy fehérek de ennyi (és ez bizonyítja hogy nem vagyunk rasszisták mert a fehérek is lehetnek ugyan olyan senkiháziak mint ti mi a népeteket kritizáljuk mert a 95%-a olyan mint a fent leírt ukránok
2022. okt. 3. 10:00
69/85 Henrik182 válasza:
Könnyen beszéltek amikor 10rendőrből 10magyar 150politikusbol 75 zsido, 75magyar , kb ezek az arányok vannak, meg ha lehet valasztani egy munkahelyen hogy milyen szarmazasut vegyenek fel akkor magyar, hatalmas hulyeseg hogy nem szeretnek a ciganyok dolgozni! A ciganyok sokkal szorgosabbak, sokkal tobbet dolgoznak! Az irodai munkát meg a nemzeti ado es vamhivatalos munkakat ne nevezd munkanak, a munka az 2kezűnél kezdodik, az osszes tobbi parazita eloskodo!
2022. okt. 4. 10:52
70/85 Henrik182 válasza:
Ugy birom mikor olyanok pofaznak akik soha eletukben nem dolgoztak még termelésben, én cigany létemre gyárban dolgoztam csak de mindenhol csak az elutasitasokat kaptam, az előitéleteket, mert ez egy rasszista ország, amugy meg van szakmám is de kitörölhetem vele a seggem , barnább vagyok az átlagnál. Ugyhogy ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!