Miért számítok rasszistának, ha egy nap támogatnám a Cigány Autonómiát?
Figyelt kérdés
Több magyartól is megkaptam már ezt a jelzőt, nem értem miért. Észak-Magyarországon élek, egyre többen vagyunk, míg a magyarok száma folyamatosan csökken. Már most megfigyelhető, hogy 10 évvel ezelőtti időszakhoz képest milyen jelentős változást történt a demográfiában. Egyre több hivatalos helyen dolgoznak cigányok (köztük én is), míg a magyarok sorra költöznek el. Több olyan térség is van, amely kizárólagosan a miénk. Ha 20 év múlva szinte alig lesz már itt magyar miért ne kaphatnánk Autonómiát Nógrád, Heves, Borsod, Szabolcs megyében? Mi akadálya lenne? A mi hibánk tán, hogy egyre kevesebb magyar születik? A magyarok hibájából nehogy már ne érvényesüljön a mi akaratunk, senki nem mondta nekik hogy 40 évesen is szingliként éljenek az édesanyjuk házában.2022. szept. 13. 15:13
71/85 Henrik182 válasza:
A kézzel foghato értékeket nem fizetik meg egyáltalán, mindenki csak követelőzni tud de dolgozni már senki nem szeretne, kömüves munkákat, utépiteseket, epitoipari munkakat a ciganyok vegeztek eddig, meg a legaljabb munkakat, es folyamatos elnyomas alatt, mint amerikaban a deszegregacios idokben, lasd ott a torockai a parlamentben , a jobbik, az illiberalis orban, mi ciganyok alátok vagyunk rendelve. De ugye el lehet innen menni. Pedig mi is magyarok vagyunk! Magyarul beszélünk itt szulettunk, ide tartozunk, en a cigany nyelvet se beszélem, csak latszik rajtam hogy az vagyok, hatalmas a baj.
72/85 anonim válasza:
"a munka az 2kezűnél kezdodik, az osszes tobbi parazita eloskodo!"
Vajon miért nem bírnak téged, ötletem sincs ilyen hozzáállással:D
A saját korcs fajtádnak köszönd:) De te sem vagy jobb náluk.
73/85 anonim válasza:
Hitler a cigányok terén teljesen jót tett volna bár az ideológiájával nem értek egyet és azzal se hogy az ember bőrszíne alfajt jelent de a cigányság egy parazita ami lopni, ölni és b*szni tud az ilyen nem kell. Tisztelet a kis kivételnek
75/85 anonim válasza:
"Jobban járna az ország, hogyha nem "lépne" ki belőle semmi. Ez nem érné meg a magyaroknak, vagy bizonyítsd be, hogy megérné."
Háát, nem tudom, nem biztos, hogy rossz lenne, ha az összes cigány eltűnne az országból, ez talán még meg is érne némi területvesztést.
76/85 anonim válasza:
75# nem egyáltalán nem érne meg terület veszteséget így is kicsik vagyunk még észak Magyarország az ország egyik gazdaságilag fontos régiója
77/85 anonim válasza:
77# az se jó megkapnak egy Nógrádi járást maguknak oszt ptt elférnek abba bele eggyezek
78/85 anonim válasza:
Gettó kellene. De rendesen körbezárva.
79/85 anonim válasza:
"A sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
"A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!"
-kr. u. 900
80/85 anonim válasza:
Ments meg uram minket a magyarok lógó csöcseitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!