Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért számítok rasszistának,...

Miért számítok rasszistának, ha egy nap támogatnám a Cigány Autonómiát?

Figyelt kérdés
Több magyartól is megkaptam már ezt a jelzőt, nem értem miért. Észak-Magyarországon élek, egyre többen vagyunk, míg a magyarok száma folyamatosan csökken. Már most megfigyelhető, hogy 10 évvel ezelőtti időszakhoz képest milyen jelentős változást történt a demográfiában. Egyre több hivatalos helyen dolgoznak cigányok (köztük én is), míg a magyarok sorra költöznek el. Több olyan térség is van, amely kizárólagosan a miénk. Ha 20 év múlva szinte alig lesz már itt magyar miért ne kaphatnánk Autonómiát Nógrád, Heves, Borsod, Szabolcs megyében? Mi akadálya lenne? A mi hibánk tán, hogy egyre kevesebb magyar születik? A magyarok hibájából nehogy már ne érvényesüljön a mi akaratunk, senki nem mondta nekik hogy 40 évesen is szingliként éljenek az édesanyjuk házában.

2022. szept. 13. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 Henrik182 ***** válasza:
0%
A kézzel foghato értékeket nem fizetik meg egyáltalán, mindenki csak követelőzni tud de dolgozni már senki nem szeretne, kömüves munkákat, utépiteseket, epitoipari munkakat a ciganyok vegeztek eddig, meg a legaljabb munkakat, es folyamatos elnyomas alatt, mint amerikaban a deszegregacios idokben, lasd ott a torockai a parlamentben , a jobbik, az illiberalis orban, mi ciganyok alátok vagyunk rendelve. De ugye el lehet innen menni. Pedig mi is magyarok vagyunk! Magyarul beszélünk itt szulettunk, ide tartozunk, en a cigany nyelvet se beszélem, csak latszik rajtam hogy az vagyok, hatalmas a baj.
2022. okt. 4. 11:00
 72/85 anonim ***** válasza:
100%

"a munka az 2kezűnél kezdodik, az osszes tobbi parazita eloskodo!"

Vajon miért nem bírnak téged, ötletem sincs ilyen hozzáállással:D

A saját korcs fajtádnak köszönd:) De te sem vagy jobb náluk.

2022. okt. 4. 11:23
 73/85 anonim ***** válasza:
82%
Hitler a cigányok terén teljesen jót tett volna bár az ideológiájával nem értek egyet és azzal se hogy az ember bőrszíne alfajt jelent de a cigányság egy parazita ami lopni, ölni és b*szni tud az ilyen nem kell. Tisztelet a kis kivételnek
2022. okt. 4. 11:33
 74/85 anonim ***** válasza:
85%
#73 +1
2022. okt. 4. 12:23
 75/85 anonim ***** válasza:
27%

"Jobban járna az ország, hogyha nem "lépne" ki belőle semmi. Ez nem érné meg a magyaroknak, vagy bizonyítsd be, hogy megérné."

Háát, nem tudom, nem biztos, hogy rossz lenne, ha az összes cigány eltűnne az országból, ez talán még meg is érne némi területvesztést.

2022. okt. 19. 00:41
 76/85 anonim ***** válasza:
100%
75# nem egyáltalán nem érne meg terület veszteséget így is kicsik vagyunk még észak Magyarország az ország egyik gazdaságilag fontos régiója
2022. okt. 19. 11:25
 77/85 anonim ***** válasza:
84%
77# az se jó megkapnak egy Nógrádi járást maguknak oszt ptt elférnek abba bele eggyezek
2022. okt. 19. 13:23
 78/85 anonim ***** válasza:
100%
Gettó kellene. De rendesen körbezárva.
2022. okt. 19. 13:31
 79/85 anonim válasza:
53%

"A sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"

"A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!"

-kr. u. 900

2022. nov. 17. 06:11
 80/85 anonim ***** válasza:
Ments meg uram minket a magyarok lógó csöcseitől!
2023. febr. 19. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!