Mit szóltok Toroczkai úr orbánhoz intézett leveléhez?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok hány embernek kell összegyűlnie ahhoz, hogy orbán haderővel se tudja megállítani Toroczkai úr szándékait?2022. szept. 8. 22:26
81/133 A kérdező kommentje:
#76 Ha olyan jó lenne neked odakint a búvóhelyeden, akkor nem fröcsögnél itt mint egy kisgyerek, hogy mit tud neked ajánlani Magyarország hogy visszagyere. Nem tudom hogy orbán akarja-e hogy visszagyere, mi megvagyunk nélküled, nem érzékeljük a hiányodat. :)
2022. szept. 11. 16:04
82/133 Pikk Ász válasza:
Fúú micsooda vita... :D:D:D
83/133 A kérdező kommentje:
:D
2022. szept. 11. 17:01
84/133 A kérdező kommentje:
Pedig nem volt cél, spontán jött.
2022. szept. 11. 17:01
85/133 anonim válasza:
80 "Torokra vennéd mi?:D"
Én nem az a fajta vagyok, de itt sokan szopogatják, lelkesen. :-)))
86/133 anonim válasza:
Én már csak azt várom, miután Tótéknál minden (de-)generáció más nevet viselt, a gyerekei mit választanak maguknak?
Torockó románul Rimetea, lehet őket már Rimeteanu családnévvel kell keresni a telefonkönyvben! :-))))
87/133 anonim válasza:
Bár ez utóbbit inkább visszavonom, a felmenőiről senki sem tehet. A gyerekei még lehetnek rendes emberek.
88/133 anonim válasza:
85
Pedig nagyon úgy tűnik hogy vagy titokban erre vágysz ,vagy már meg is szoptatott,hogy ilyen szájba való szopógatós fantázia nevet adtál neki.
Mert ennyire gyerekes nem lehetsz.:)
89/133 anonim válasza:
88 Mert ő az a fajta? Mondjuk jellemző lenne a magyar szélsőjobbra, a mesekönyvdaráló anyuka és az antiszemita zsidó már megvolt, ezek szerint Tóth a homofób homoszexuális?
90/133 anonim válasza:
89
Na,csak eljutottál idáig.
Nem is volt nehéz ugye ?
Szóval ezt szeretnéd mi? :)
Itt,továbbra is rólad van szó .
Nem Ő neked ,hanem továbbra is Te adogatsz neki ilyen "cuki" neveket
Ebből nem jössz ki jól.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!