Mit szóltok Toroczkai úr orbánhoz intézett leveléhez?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok hány embernek kell összegyűlnie ahhoz, hogy orbán haderővel se tudja megállítani Toroczkai úr szándékait?2022. szept. 8. 22:26
51/133 A kérdező kommentje:
Nyilván ott is gyári munkás vagy, vagy egyéb fizikai munkás, anyagmozgató, megalázkodsz valahol itt meg fröcsögsz nekünk. ..ugatsz messziről, lehurrogod a törekvéseinket, ez gyalázatos.
2022. szept. 10. 13:28
52/133 anonim válasza:
#49: tehát a #43-ban említett értékes szakképzett munkaerőnek semmi motivációja nem lesz hazatérni, jól értem?
53/133 A kérdező kommentje:
Remélem neked nem lesz motívációd, rontsd kint inkább a levegőt.
:)
2022. szept. 10. 13:31
54/133 A kérdező kommentje:
Itt a gyiken még elnézzük, de vissza ne gyere :)
2022. szept. 10. 13:31
55/133 anonim válasza:
Semmilyen fröcsögés nem történt :D egy egyszerű kérdést tettem fel az egyik mondatodra reflektálva: miért menne Magyarországra bárki, aki letelepedett külföldön? Mit tenne Lackó ami után mondjuk egy Londonban élő mérnök rácsa az asztalra és azt mondaná "pakolj asszony, költözünk!"?
56/133 anonim válasza:
#55 Te ezt nem értheted, hiszen nincs hazád.
57/133 anonim válasza:
Végre #55, előjött az ultimate turbómagyarság amikor már nincsenek észérvek :D
58/133 anonim válasza:
Természetesen #56-nak ment az előző :D
59/133 anonim válasza:
#57 Ja bocs, nem tudtam, hogy ha van hazám, attól automatikusan turbómagyar leszek :D Amúgy a 47-es hozzászólásban írtam észérveket, te azóta nem.
60/133 anonim válasza:
Nem ez történt. Leírtad hogy a csúnya gonosz EU miatt minden IS rossz. Gondolom Lackóval mindenki hirtelen tízszer annyit keresne, nem lenne államadósság és még a pápa is magyar lenne, de ez kimaradt a válaszodból. Az EU-ból való kilépès pedig inkább kivándorlást fog indítani, nemhogy valaki visszamenjen abba az észak-balkáni koszfészekbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!