Mit szóltok Toroczkai úr orbánhoz intézett leveléhez?
Az attól függ, mit értünk "haderő" alatt. Mert haderő pl a harci helikopter is, haderő a mesterlövész is, haderő a gyalogos katona, haderő a tank, haderő az ágyú, de az atombomba is haderő.
Én értem, hogy Toroczkaiék szerint szép dolog a hazafiság, meg a keresztény hit, de azért szerintem meghalni nem éri meg még ezekért sem. Márpedig ha itt haderőben gondolkodnak, akkor mind meg fognak halni, egészen biztosan. Nem kívánom ezt nekik, meg másnak sem, de ez fog történni. A Fidesz nem hülye, pontosan tudják, hogy mit akarnak Toroczkaiék, azt is hogy hányan vannak, és azt is hogy milyen fegyverekkel rendelkeznek.
Mellesleg tudtommal a 2006-os zavargások idején a fideszesek amellett voltak, hogy nem gumilövedéket kell használni a randalírozók ellen, hanem éles lőszert. Ehhez képest Gyurcsányék gumilövedéket használtak.
12
Te miről beszélsz ?
A kérdező kívül senki sem gondolkodik haderőben...
10
Így van,aki nektek nem szi.ou,vagy szerintetek káros ,azt le kell lőni a picsába,akkori is ha demokratikusan lettek beszavazva a parlamentbe .
Igazi demokrata vagy,sokkal különb mint egy átlag fideszes .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!