Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-k vágynak itthon az...

Az LMBTQ-k vágynak itthon az elfogadásra?

Figyelt kérdés

Egyszer azt mondják, hogy csak azt szeretnék, hogy a többségi társadalom elfogadja őket, máskor meg azt, hogy nem érdekli őket, hogy mit gondolnak mások.

Ha a kereszténység kerül szóba, akkor gyalázzák a hívőket és elavult vallásként hivatkoznak rájuk, amit be kellene tiltani, máskor viszont a Bibliából idéznek bizonyítva, hogy Jézus szerintük elfogadta őket. Ezzel mintha közelebb szeretnének kerülni az Úrhoz.

Akkor vágynak az elfogadásra vagy sem?

2022. szept. 2. 03:14
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
12%
Még valamit kérdező, humánökológia szakos hallgatóként, de már jóval előtte is olvastam arról, hogy túlnépesedés eléggé komoly probléma, én úgy gondolom, hogy a COVID is ezért jöhetett elő, de lehet más betegségek is előjönnek, ha a sarkvidéken felolvad az állandóan fagyos talaj.... de ha mégis megmarad ez a növekvő népesség, akkor eldöntheted, hogy vagy vegán leszel, vega, esetleg rovarokkal, vagy szintetikus vagy laborban gyártott műhúst és tejet fogsz fogyasztani.... én inkább nem vállalnék gyereket, ilyen energetikai-háborús-járványos időszakban... ha heteró lennék se... sokkal jobban örülnék, ha kevesebb földi lakosság inkább azt látná, hogy sikerült megmenteni a kihalás szélére sodort állatfajokat, köztük az én kedvenceimet, az orangutánokat, vagy hogy az Aral-tó visszanyerte az eredeti állapotát...
2022. szept. 3. 11:43
 32/39 anonim ***** válasza:
30%
#31: Az európai ember fogy, tehát nem nálunk van gond a népességnövekedéssel.
2022. szept. 3. 14:14
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

Globálisan kell nézni... nézd meg, hogy mit csinált az európai ember, hol látsz például európában összefüggő érintetlen őserdőt? Elárulom a lengyel-belorusz területen fekvő Białowieża Nemzeti Parknak számító az utolsó...

Magyarországon sincs ilyen, sőt Európában, de azért féltsed te az európai embereket...

2022. szept. 3. 15:08
 34/39 A kérdező kommentje:

29: én nem vetítem rád a "vágyaimat", te gusztustalan szutyok és nem is projektálok, ennek ellenére benned a zsigerileg megbúvó ostoba félelmek azonnal felszínre törnek a 40 éves szűztől kezdve az anyucival való együttélésig. Gyereket megrontani sokféleképpen lehet, pl. úgy, hogy transzvesztitákat küldesz be hozzájuk nevelési és nem elrettentési célzattal.

Érdekes viszont, hogy a gyerekvállalás mint a sikeres élet metaforája jelenik meg a mondókádban, viszont más esetben meg az "így is túl sokan vagyunk" debil duma a menő, lásd 31-es... Hát, mikor hogy kívánja az érdekünk, úgy váltogatjuk a meggyőződésünket. Hiteles emberek, tényleg.

2022. szept. 3. 21:30
 35/39 anonim ***** válasza:
26%
Ő én ismerem a hazai magyar melegség és megismerés programot, az meg, hogy mi történik egy tőlünk liberálisabb országban, az meg hol érdekel?
2022. szept. 4. 01:09
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként ha olyan intelligens lennél, a transzvesztiták és Drag Queenek 99%-a csak azért lép fel női ruhában vagy jelmezben, hogy közönséget szórakoztasson, és hidd el, nyugaton ez bevett műfaj, még az ír katolikus társadalomban is ahol 1993-ban büntették ha egy meleg egy másik meleggel szexelt, komoly népszerűségnek örvendett egy ilyen női ruhába bújt férfi... és nem mellesleg meleg volt...

A maradék 1% esetben, talán én is csak 1 ilyen esetet ismerek, ahol tranvesztitaként fellépő férfi nővé operálta magát, de ő jóval az ilyen tematikájú performansza előtt nőnek érezte magát, megint csak mondhatom, hogy kisgyerek óta... ő pedig Novák Angéla...

Hogy tudná elrettenteni a kisgyereket egy drag queen a saját nemétől? Manyi néni csirkenyak vágó késével elvágja a fiúk micsodáját vagy a lányokat kimiskárolja vagy annyira megijeszti, hogy azt se tudják eldönteni, hogy fiúk vagy lányok?

2022. szept. 4. 09:27
 37/39 A kérdező kommentje:
36: akkor azt magyarázd meg, hogy miért épp a drag queen transzvesztita a legalkalmasabb arra, hogy a gyerekemnek erkölcsöt oktasson? Hm? Ha már nem elég jó a védőnő, az iskolapszichológus vagy akár maga a szülő az LMBTQ-nak, akkor miért a legszélsőségesebbjeit küldi be a gyerekekhez? Miért nem megy be egy sima farmaernadrágos, hétköznapi, normális kinézetű meleg és beszél arról, hogy ő ezt hogyan élte meg? Miért a degeneráltakra esett a választás, hm?
2022. szept. 4. 14:00
 38/39 anonim ***** válasza:
43%
Magyarország kapcsán kérdezed? Védőnő hálózat csak itthon van ugyan is... iskolapszichológusokból sincs elég sajnos.... pedig kommunizmus idején is tervezték.... szülők meg Magyarországon általában véve konzervatívabbak, leszámítva pár értelmiségit...
2022. szept. 4. 14:06
 39/39 anonim ***** válasza:
51%
én keresztény vagyok és meleg. és mellette művészeti tevékenységet folytatok, családom van, barátaim vannak, érdeklődési köröm van, szakmám is lesz idővel, soroljam még? számomra sokkal fontosabb hogy holisztikusan fogadjon el egy közösség amiben mozgolódok (tehát engem mint egész teljes embert), mint hogy kimazsolázzák hogy akkor oké elfogadjuk hogy meleg vagy és akkor mi toleránsak vagyunk, de amúgy nem érdekel se a világképed, se a látásmódot, se az érzéseid. azt gondolom, hogy noha a szexuális beállítottságom sokmindent meghatároz meg az identitásom része, valamint igyekszem felvállalni amikor lehet és van is értelme, ennél jóval több vagyok, mint ember.
2022. szept. 5. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!