Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-k vágynak itthon az...

Az LMBTQ-k vágynak itthon az elfogadásra?

Figyelt kérdés

Egyszer azt mondják, hogy csak azt szeretnék, hogy a többségi társadalom elfogadja őket, máskor meg azt, hogy nem érdekli őket, hogy mit gondolnak mások.

Ha a kereszténység kerül szóba, akkor gyalázzák a hívőket és elavult vallásként hivatkoznak rájuk, amit be kellene tiltani, máskor viszont a Bibliából idéznek bizonyítva, hogy Jézus szerintük elfogadta őket. Ezzel mintha közelebb szeretnének kerülni az Úrhoz.

Akkor vágynak az elfogadásra vagy sem?

2022. szept. 2. 03:14
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
31%
Mert a lengyelek a 13 Magyarországon élő elismert nemzetiségi kisebbségek egyike, de mondhatnám azt is, hogy a lengyelekkel való barátsága a magyarságnak, sok mindenben befolyásolta a két ország kapcsolatát. Nagy Lajos és Báthory István illetve I. Ulászló személyében közös uralkodóink is voltak, Slachta Margit is első keresztény-katolikus feminista mozgalom és pártnak volt a vezetője... gondolom egy olyan jobbernek nem mond semmit az ő neve... meg még a KALOT mozgalomról se hallottál....
2022. szept. 2. 11:08
 12/39 A kérdező kommentje:
A lengyelekkel igen, de nem a lengyel melegekkel. A lengyel melegeket a hazájukban sem szeretik, mert be akarnak menni érzékenyíteni a kicsikhez.
2022. szept. 2. 11:12
 13/39 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, érdekes, mit tanácsolnál nekem vagy lengyel családtagjaimnak? Ahol vannak 18 év alatti sőt 4 év alatti kisgyermekek is, egyik unokanővérem vagy unokahúgom se tiltott el a gyerekeitől.... szóval indokolatlan a fóbiád, a másik, hogy tudod mivel küszködik a pedagógus társadalom? Felmondásokkal, elöregedő nyugdíjasokkal, pálya elhagyókkal, túlterheltséggel, túl sok adminisztrációval, legalább 3 iskolában és 2 településen dolgozik egy pedagógus ingázva így, az energiaválság miatt kis létszámú iskolákat is bezárják, helyette egy másik településre viszik be busszal a diákokat, a kollégiumokat is zárják be, pont emiatt... de gondolom egy gyereked sincsen és félted a nem létező meg sem született gyerekeidet, akiket időnként kicsapsz hímivarsejt formában egy bíró Ica naptárra...
2022. szept. 2. 11:20
 14/39 A kérdező kommentje:

Amúgy nem a melegekkel van bajom, hanem az LMBT mozgalommal és e genderrel. Ha szerinted egy kiskorú képes pl. arra, hogy felelős döntést hozzon arról, hogy ő a másik nemhez tartozik vagy sem, akkor te is az elmebetegek közé tartozol és veszélyes vagy a társadalomra. Azzal, hogy meleg vagy önmagában semmi bajom, azzal van bajom, ha a fennálló társadalmi (érték)rendet szét akarod rombolni.

Hogy a taanárok fizetése meg a bíró ica (aki már 60 felett jár) naptárra való kicsapás hogy jön ide azt nem tudom követni.

2022. szept. 2. 12:38
 15/39 anonim ***** válasza:
67%
De kérdező, melyik az az lmbt mozgalom, amivel bajod van? Úgy konkrétan?
2022. szept. 2. 12:41
 16/39 anonim ***** válasza:
30%

Nézd ilyeneket nem állítottam, sőt sehol se műtenek embereket 18 év alatt. Az normális mondjuk, hogy Iránban full meleg férfiakat választás elé állítanak, hogy miközben nem is transzneműek, hanem tudják, hogy pasik, hogy válassz, élsz melegként és kivégzünk vagy nővé operálunk?

Amúgy vannak transznemű ismerőseim, és tudják ők már születésük óta, hogy mik, én nekem is világos volt, hogy pl Gergőkét megnézem oviban, jobban mint Rékát.. és csak 12-13 évesen kapcsoltam, hogy talán a meleg szó rám illeszthető...

2022. szept. 2. 12:50
 17/39 anonim ***** válasza:
30%
Úgy, hogy nem tudod milyen gondokkal küzdenek a mai fiatalok kérdező, mert ha lenne gyereked, akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket, hanem tisztában lennél a diák-hallgató, tanárok gondjaival.... mert nap mint nap elmondanák ezt a gyerekeid, hogy ez a tanárnő emiatt mondott fel, az a tanár meg 3 helyen ingázva tanít....
2022. szept. 2. 12:53
 18/39 A kérdező kommentje:

16: én se állítottam, hogy átműtenek gyerekeket, ezt csak a te programozott liberális agyad egészítette így ki, ami máris elhelyezett engem a fideszes csoportban.

Nem műtenek át kicsiket, de akkor az gonodlom máris rendben van, hogy az átműtött ember, vagy a degenerált, nőnek öltözött férfi megy be nekik értékrendet oktatni az oviba és iskolákba. Ennyi erővel bemehetne egy rendes pedofil is, aki megtnítaná nekik, hogy a gyerek és felnőtt közti szexszel semmi gond, akkor meg azzal védekeznétek, hogy de hát nem erőszakolja meg őket.

Ezek vagytok ti.

2022. szept. 2. 14:27
 19/39 anonim ***** válasza:
70%

Bocs, de szeretnél mondjuk olyan életutat végig járni mint Vay Blanka, aki nemváltása előtt egy sikeres környezetvédelmi aktivista volt, védegyletben, élőláncban, majd LMP megalapításában vett részt, aztán őt szétfeszítette egy titok, kívülről nézve biszex férfi volt, belül meg egy nő... 40 éves korában tett pontot a végére, elvált a nejétől, és vállalta, hogy nő... és most boldogabb... nincsenek öngyilkos gondolatai..

Vagy ott van Ördög Ivett, aki rockzenész volt, mellette sikeres volt az informatikában, és ő is egy nővel való oldalán döntött, hogy inkább a női létet választja... emellett elhagyta az országot, pedig a legintelligensebb emberek társaságának is tagja volt, a MENSA szövetségnek...

Ja és nézd meg a melegség és megismerés programot, meg nézd meg mit mondanak a Drag Queenek, a melegség és megismerés óráit középiskolában és egyetemeken, meg multiknál tartják, tudod középiskolások már szexelnek, de én például általános iskolában is tisztában lettem eléggé hamar, hogy melegség mit jelent, mert voltak a bátyáimnak ilyen kamaszoknak írt tanácsadó könyvei.. plusz a könyvtárba is elérhető volt.

Középiskolában meg érettségizős éveimben vállaltam fel, mikor egy általánosban is már osztálytársnőmet, bántották az akkori osztálytársnői.... mert egy kisvárosi diszkóban megcsókolt egy másik lányt... és senki nem védte meg.... csak én.... azáltal, hogy akkoriban még biszexnek mondtam magam... hogy kicsit átvegyek abból a támadásból, amit ő kap... 12-13 évesen is komolyabb dolgok foglalkoztattak, elméleti szinten is, nem csak szex téren, hanem felnőtt dolgokon törtem a fejem, amit a kortársaim nem értettek, pont ezért tudtam segíteni több emberen is...

2022. szept. 2. 14:41
 20/39 anonim ***** válasza:
37%
Én biszexuális fiú vagyok, de utálom az LMBTQ-t, a kicsapongó életet, a 123 féle gendert, a kiskorúak hormonnal való tömését és érzékenyítését, valamint a buzulást.
2022. szept. 2. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!