Az LMBTQ-k vágynak itthon az elfogadásra?
Egyszer azt mondják, hogy csak azt szeretnék, hogy a többségi társadalom elfogadja őket, máskor meg azt, hogy nem érdekli őket, hogy mit gondolnak mások.
Ha a kereszténység kerül szóba, akkor gyalázzák a hívőket és elavult vallásként hivatkoznak rájuk, amit be kellene tiltani, máskor viszont a Bibliából idéznek bizonyítva, hogy Jézus szerintük elfogadta őket. Ezzel mintha közelebb szeretnének kerülni az Úrhoz.
Akkor vágynak az elfogadásra vagy sem?
19: hallgattam Váy Blankával interjúkat, a legkevésbé sem tűnik boldognak. Egy rendkívül zavart, bizonytalan, illabilis személyiséget látni, aki a mozgalmárkodásban lelt önigazolásra.
Én Gertner Dávidot tartom hitelesnek, aki saját erőből kigyógyult a homoszexualitásból. De őt meg nyilván te tartod ugyanígy zavartnak, mert a világképedbe vágna a felismerés, hogy lehet egészséges módon is élni.
Mármint az, hogy jelen helyzetben, most is azzal vagy elfoglalva, hogy ki, kivel bújik ágyba?
Igen, tényleg kinos a téma.
24: azért mindig furmányos módon oda kell biggyeszteni sunyiban, hogy "Magyarországon", mivel nagyon is tisztában van a kis libbant fejed azzal, hogy mi folyik külföldön.
A Magyarországon nem létező dragek nem is zavarnak, remélem, örökké így is fog maradni. A külföldiek viszon annál inkább, mert az őket futtató LMBTQ sajnos nálunk is jelen van.
Csak 21 millió találat van erre:
Egyébként továbbra is azt érzem kérdező, hogy komoly frusztrációid vannak, amiket másokra vetítsz ki.... ez is egy módszer... de ettől még az alapproblémáid nem oldódnak meg...
Engem sose érdekelt, hogy az anyám bátyja értelmi-testi fogyatékossága miatt képtelen volt gyereket vállalni, hanem ott élt velünk, pár dolgozó éve után...
Az se érdekelt, hogy az apám egyik húgának nem jött össze a gyermeke, az jobban, hogy mindenkivel összevész...
A 3 bátyám sorsa is annyiban érdekel, hogy legyenek boldogok heteróként, és legyenek családapák... de sose szóltam be az ő életükbe se... Én is teszem a dolgomat melegként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!