Egyszer azt mondják, hogy csak azt szeretnék, hogy a többségi társadalom elfogadja őket, máskor meg azt, hogy nem érdekli őket, hogy mit gondolnak mások.
Ha a kereszténység kerül szóba, akkor gyalázzák a hívőket és elavult vallásként hivatkoznak rájuk, amit be kellene tiltani, máskor viszont a Bibliából idéznek bizonyítva, hogy Jézus szerintük elfogadta őket. Ezzel mintha közelebb szeretnének kerülni az Úrhoz.
Hallod, egyéni emberekről van szó, nem egy kollektív tudattal rendelkező biomasszáról. Lehet, hogy némelyiküknek fontos az elfogadás, másoknak nem. Néhányan vallásosak, mások ateisták, agnosztikusok vagy akármi, a nemi és szexuális identitásuktól függetlenül.
2022. szept. 2. 04:42
2/39 anonim válasza:
Kik azok az lmbtq-k és hányan vannak?
2022. szept. 2. 05:10
3/39 Darius- válasza:
Lmbtq egy szervezet. A melegek emberek. Az utóbbit elfogadom, az elsőt nem
2022. szept. 2. 05:27
4/39 nemaRendőrség válasza:
Csak figyelemre vágynak.
Ezek csak figyelemhiányos férfiak és nők. A melegekre már nem figyel senki, az aids sem menő, ezért kellett valami új.
Jöttek ezek, meg a majomhimlő.
Aztán ha már anyuci meg apuci nem figyelt rájuk, most a fél világ igen , szóval boldogok
2022. szept. 2. 06:48
5/39 anonim válasza:
És ki ennek a szervezetnek a vezetője? Van központja, irodája, elnöke?
Hogy néz ki ez a szervezet?
2022. szept. 2. 07:04
6/39 anonim válasza:
#5 Szájer van szerintem közülük a legmagasabb pozícióban. Legalábbis volt.
2022. szept. 2. 07:48
7/39 anonim válasza:
"elavult vallásként hivatkoznak rájuk, amit be kellene tiltani"
Forrás? :D
2022. szept. 2. 08:01
8/39 anonim válasza:
2000 éve találták ki, de a 10 éves iphone az már elavult.
2022. szept. 2. 08:11
9/39 anonim válasza:
Kérdező, én még huszonéves korom közepén is megkaptam, annak ellenére, hogy én 26 éves koromig aktív templomba járó római katolikus hívő voltam, aki rendszeresen részt vett a szentmisén... ennek ellenére egy szólj be a papos vita alkalom után elkezdet böködni egy pap-szerzetes, hogy ez nem te vagy, ez nem te vagy és rövid óvodásokhoz illő szexuális felvilágosítást tartani férfi és női szaporítószervek egymásba passzolásáról... mintha ezt nem tudtam volna egész életemben... pedig ismertem... és 2 évig próbáltam lánnyal is járni, akit hittanon ismertem meg, de nem ment.... azóta inkább progresszív katolicizmus vagy felszabadítás teológiája és teremtésvédelem érdekel leginkább, de fájó szívvel azt mondom, hogy a kisvárosom templomába, sőt magyar vagy lengyel templomokba se mennék be...
2022. szept. 2. 10:47
10/39 A kérdező kommentje:
#9 nem értem hogy miért jönnek elő minden ilyen kérdés alatt a lengyel melegek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!