A politikai többség melyik rétege a legirritálóbb itthon?
Kik a legirritálóbbak?
A kérdezőhöz hasonló csőlátású bértrollok, akik ilyen hülye kérdésekkel múlatják az idejüket.
6-os, ennél a kérdésnél javasolta a kérdező, hogy tegyem fel ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Gondoltam, miért is ne?
#8 Miért kell kamuzni?
Senki nem javasolt neked ilyet annál a kérdésnél.
Ellenben már az első válaszoló nagyon jó választ adott neked, de nem értetted meg. Hát megismétlem amit akkor írt az illető:
"Felesleges embereket egymás ellen hangolni!
-Ha ártatlan szavazást akartál volna, akkor nem lenne ilyen nevetséges a "választék" - a választható szavazási szempontok tekintetében!
Nem tudom, mi a jó neked abban, hogy embereket provokálsz!"
#8-as, tudsz olvasni? Akkor fusd át a 6-os választ, amit a kérdező írt, miután megkérdeztem, miért csak a politikai kisebbséget lehet irritálónak tartani, és miért nem lehet egyiket sem annak tartani?
Segítek, ezt válaszolta:
"De mint látod a kérdés a kisebbségekről szól. Ha te a többségre vagy kíváncsi, írj ki kérdést arról. Engem ez érdekel, ezért erre válaszolsz."
Úgyhogy kénytelen vagyok az ő szavaival élve rendre utasítani: ENGEM EZ ÉRDEKEL, EZÉRT ERRE VÁLASZOLSZ.
És javaslom, ha nem kettős mércével mérő, tipikus agymosott fideszes vagy, hanem valóban zavar a jelenség, akkor most menj szépen át oda, és verd egy kicsit neki is a nyálad, elvégre ő írt ki először ilyen kérdést, sőt, ennek a kérdésnek a kiírását is ő javasolta végsősoron!
Lássuk, ott is ugyanígy felháborodsz-e? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!