Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A többség külföldön nyaral,...

A többség külföldön nyaral, miért kell azt hazudni hogy itt válság van?

Figyelt kérdés

Az összes ismerősöm különböző tengerpartokról jelentkezik be, én nem rég érkeztem haza Spanyolországból, de minden hétvégét a Balatonnàl töltök.

Vannak ilyen mende mondák hogy valaki még a Balatonra se jut le, én ilyen emberrel még az életben nem találkoztam.

Ellenben olyannal elég sokkal aki évente többször megy külföldre tengerpartra vagy várost nézni.

2022. aug. 5. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az lehet az oka, hogy a különböző társadalmi osztályok egymás köré szerveződnek. Így például, aki hetekig van a Balatonon, elég sok embert lát, aki szintén kinn van a Balatonon, ellenben kevesebbet, aki nincs ott. De ha a Rózsadombra költözöl akkor arról is meggyőződhetsz, hogy mindenki villákban lakik.
2022. aug. 5. 18:13
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha olyan gazdag az ország akkor nyugodtan eltörölhetjük a benzinár-sapkát és a rezsicsökkentést is teljesen, hiszen egy gazdag ország lakóinak nem esik nehezére kifizetni az alapvető szükségleteiket, nem igaz? :)
2022. aug. 5. 18:14
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

"de minden hétvégét a Balatonnàl töltök"

"valaki még a Balatonra se jut le, én ilyen emberrel még az életben nem találkoztam"

Persze hogy nem talákoztál, hiszen ők nem jutnak le a Balatonra...

2022. aug. 5. 18:14
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Olcsóbb a horvátoknál 1 hét, mint a balatonon 1 hétvége.
2022. aug. 5. 18:18
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Olcsóbb külföldön nyaralni mint a Balcsin.
2022. aug. 5. 18:25
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

Nézd ha van egy Balatoni nyaralótok, meg mondjuk Pesten bevásárolsz a Lidl-be és otthon megfőztök, az nem biztos hogy ugyanaz. Illetve ha minden hétvégén a Balatonra jársz akkor gondolom feltűnt, hogy nem igazán van benzin a balatoni kutakon. Meg gondolom feltűnt hogy napi szinten mennek felfelé az árak.

Majd szeptemberben amikor megjönnek a friss ropogós rezsi csekkek, szerintem másként fogod látni ezt az egészet és annak csak örülni fogok ha még sem. Figyelj ha neked jó az összes ismerősödnek jó, az tök jó. Ám az még nem jelenti azt, hogy a világban az energia szektorban nincs probléma és ez nem hat Magyarországra.

2022. aug. 5. 18:28
 7/17 Hans Pötterman ***** válasza:
52%
Provokálós rákos tahó
2022. aug. 5. 18:31
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
Harmadannyiba kerül 1 hét nyaralás a görögöknél mint a balcsinál.
2022. aug. 5. 18:46
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Felültem a vonatra, lementem a balatonra majd este vissza. Ez nem pénz kérdése, aki akar, lemegy, aki nem, az nem. Senki nem erőszakolja rád a 2000 forintos lángost, meg a 200 euró/éjszakás szállást. Több napi programból is össze lehet rakni egy vakációt, este mindig otthonra visszamenve 🤷‍♂️. Persze károgni, ajvékolni, panaszkodni, önsajnáltatni, eljátszani az áldozatot sokkal könnyebb.
2022. aug. 5. 18:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 Viszont akkor a Balatonozás nem is bizonyítja a jólétet, nem? Ezt megoszthatnád a kérdezővel, meg a megafonos propagandistákkal, akik erre mutogatva állapítják meg, hogy milyen gazdagok a magyarok.
2022. aug. 5. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!