Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A többség külföldön nyaral,...

A többség külföldön nyaral, miért kell azt hazudni hogy itt válság van?

Figyelt kérdés

Az összes ismerősöm különböző tengerpartokról jelentkezik be, én nem rég érkeztem haza Spanyolországból, de minden hétvégét a Balatonnàl töltök.

Vannak ilyen mende mondák hogy valaki még a Balatonra se jut le, én ilyen emberrel még az életben nem találkoztam.

Ellenben olyannal elég sokkal aki évente többször megy külföldre tengerpartra vagy várost nézni.

2022. aug. 5. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Fogyatékosnak tetszik lenni, hogy nem lát ki a kis buborékán?
2022. aug. 5. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Értem, szóval látsz 1000000 autót, és akkor egész Magyarország lakosságának van autója?...Hát gratulálok a felfogásodhoz...
2022. aug. 6. 14:11
 13/17 Bferike ***** válasza:
100%

Statisztika adatok támasztják alá, hogy a magyar társadalom 50% egyáltalán nem tud elmenni nyaralni.

Te a jobbik felében vagy.

De nem szabad eltagadni, hogy van egy másik fele.

Tapasztalatom szerint pont azok nem jutnak el nyaralni, akiknek kéne.

Előbb jut el és piheni ki magát egy tehetős cégtulajdonos, mint mondjuk az alkalmazottai.

Ha valamiben tűpontosan látszik, hogy mennyivel előrébb jár nálunk a nyugat az talán pont ez a terület.

2022. aug. 7. 15:51
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Hát, elsősorban nem az elit réteggel találkozunk a balatoni strandokon.

Abban is biztos vagyok, hogy az itt kommentelő ellenzékiek többsége is volt nyaralni, sőt, valószínűleg külföldön.

Ahogy abban is biztos vagyok, hogy az istenített Nyugaton is van olyan társadalmi réteg, akiknek nem futja nyaralásra.

2022. aug. 28. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen ez egy létező álnaiv probléma.

Itt kérem nagy a jólét.Innen már tényleg csak lefelé fogunk most menni,mert a világ most éppen ilyen.

Amit az elmúlt évekből ki lehetett hozni anyagilag szerintem az itt meg is valósult.Nekem is sok ismerősöm van külföldön,és olyanok is akik korábban nem tudtak elmenni... Miről beszélünk itt kérem?

Az úgymond "baloldal" szövegeli a nyomort,és a nélkülözéseket,közben 1-2 hete a Balcsi is úgy tele volt,hogy a törölközők összeértek,a sátorpóznát

a másik strandpapucsába szúrták be mellettem a helyhiány miatt.

2022. aug. 30. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Röhögni kell,hogy itt válság van.Majd most lehet hogy lesz,de eddig nem volt.
2022. aug. 30. 17:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Vendégházzal és magyaros étteremmel például csak 4 nap alatt potom pénzből ki lehet hozni a Balcsit. Például én 2 évvel ezelőtt bőven 250-E alatt kaptam fizetést és meg tudtam volna tenni. Nem azt kell nézni, hogy milyen luxuséttermek és luxushotetek Is vannak. Is.
júl. 27. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!