Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itthon miért nem fogadják el...

Itthon miért nem fogadják el annyira a melegeket, mint nyugaton?

Figyelt kérdés

Sokáig azt hittem, hogy még ha lassabban is, de ide is eljut minden és megvilágosodik az ország, de a választások után rájöttem, hogy hiú remény ebben hinni. Rengeteg barátom van, aki mind támogató és együttérző a meleg közösséggel, azt hittem, hogy a fiatal generációk is egyre nyitottabbak lesznek az elfogadásra, de közöttük látom talán a legtöbb gyűlölökdőt.

Mi ennek az oka? Mi magyarok ilyen ostoba nép vagyunk?

2022. aug. 29. 21:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
24%
Mert ők betegek,akik ezt még megpróbálják büszkén kezelni kell őket kötelező jelleggel,ha nem megy akkor egy külön országba deportálni ahol boldogulhanak ahogy akarnak,nem parancsolna nekik senki.
2022. aug. 29. 21:22
 2/32 anonim ***** válasza:
29%
Ha nem írnák magukra hogy ők LMBTQP tagok akkor a franc se venné észre,de hát nekik fáj normálisan viselkedni.
2022. aug. 29. 21:25
 3/32 anonim ***** válasza:
16%
Mert mi nem az ún. hanyatló nyugat vagyunk. Mi orosz édestestvéreink oldalán győztesek vagyunk!
2022. aug. 29. 21:25
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
Más a kulturális identitás. Sem Lengyelországban, sem Oroszországban, sem Ukrajnában, meg egyetlen keleti országban sem lesz soha olyan elfogadottsága, mint nyugaton.
2022. aug. 29. 21:29
 5/32 anonim ***** válasza:
64%

Nekem eddig semmi bajom nem volt a melegekkel.

Felőlem azt csináltak amit akartak, még az sem zavart, ha az utcán kézen fogva láttam menni meleg párokat.

De mióta ezt a szánalmas propagandát nyomják mindenfelé már tényleg megutáltam a melegeket.

Szeressétek a melegeket.

Tiszteljétek a melegeket.

Becsüljétek a melegeket.

Már a filmekben is csak ezt látni, hányingerem van már az egésztől.

Az meg szíve joga mindenkinek, hogy kit szeret meg kit utál.

Milyen jogon akarjátok ti megmondani másnak, hogy kit kell szeretnie, hm?

2022. aug. 29. 21:31
 6/32 Drakula ***** válasza:
43%
Mert "kereszténx, konzervativ" értékrend van.
2022. aug. 29. 21:32
 7/32 anonim ***** válasza:
95%

Melegség elfogadása = Megvilágosodás? Ez roppant érdekes... :)

Mellesleg épp te írtad, hogy mindegyik barátod együttérző és támogató. Hogy a legtöbb gyűlölködő is fiatal generációból kerül ki? Nos, aki járt általános- és középiskolába, az pontosan tudja, hogy egymás rendszeres leb*zizása az egyik legszokványosabb szitokszó a tizenévesek közt. ...de ez nem csak a magyarokra jellemző, máshol is ez a helyzet.

2022. aug. 29. 21:32
 8/32 anonim ***** válasza:
36%
A napi LMBTQ betevő is megérkezett... Figyi, költözz külföldre ha ott jobban megtámogatnak. Ilyen egyszerű a képlet.
2022. aug. 29. 21:33
 9/32 Drakula ***** válasza:
85%
Illetve az is közre játszik hogy van néhány kormány propaganda, amit ahelyet hogy cáfolnának, csak simán le hazugoznak. Igy meg nem gyözik meg az embereket az ellenkezőjéről.
2022. aug. 29. 21:36
 10/32 anonim ***** válasza:
28%

"A napi LMBTQ betevő is megérkezett... "

Már LMBTQP + (p=pedofil)

Mi jön ezután még?

A szegény kis elmebeteg sorozatgyilkosokat nem akarjátok imádni, elfogadni?

2022. aug. 29. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!