Itthon miért nem fogadják el annyira a melegeket, mint nyugaton?
Sokáig azt hittem, hogy még ha lassabban is, de ide is eljut minden és megvilágosodik az ország, de a választások után rájöttem, hogy hiú remény ebben hinni. Rengeteg barátom van, aki mind támogató és együttérző a meleg közösséggel, azt hittem, hogy a fiatal generációk is egyre nyitottabbak lesznek az elfogadásra, de közöttük látom talán a legtöbb gyűlölökdőt.
Mi ennek az oka? Mi magyarok ilyen ostoba nép vagyunk?
Nekem eddig semmi bajom nem volt a melegekkel.
Felőlem azt csináltak amit akartak, még az sem zavart, ha az utcán kézen fogva láttam menni meleg párokat.
De mióta ezt a szánalmas propagandát nyomják mindenfelé már tényleg megutáltam a melegeket.
Szeressétek a melegeket.
Tiszteljétek a melegeket.
Becsüljétek a melegeket.
Már a filmekben is csak ezt látni, hányingerem van már az egésztől.
Az meg szíve joga mindenkinek, hogy kit szeret meg kit utál.
Milyen jogon akarjátok ti megmondani másnak, hogy kit kell szeretnie, hm?
Melegség elfogadása = Megvilágosodás? Ez roppant érdekes... :)
Mellesleg épp te írtad, hogy mindegyik barátod együttérző és támogató. Hogy a legtöbb gyűlölködő is fiatal generációból kerül ki? Nos, aki járt általános- és középiskolába, az pontosan tudja, hogy egymás rendszeres leb*zizása az egyik legszokványosabb szitokszó a tizenévesek közt. ...de ez nem csak a magyarokra jellemző, máshol is ez a helyzet.
"A napi LMBTQ betevő is megérkezett... "
Már LMBTQP + (p=pedofil)
Mi jön ezután még?
A szegény kis elmebeteg sorozatgyilkosokat nem akarjátok imádni, elfogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!