Itthon miért nem fogadják el annyira a melegeket, mint nyugaton?
Sokáig azt hittem, hogy még ha lassabban is, de ide is eljut minden és megvilágosodik az ország, de a választások után rájöttem, hogy hiú remény ebben hinni. Rengeteg barátom van, aki mind támogató és együttérző a meleg közösséggel, azt hittem, hogy a fiatal generációk is egyre nyitottabbak lesznek az elfogadásra, de közöttük látom talán a legtöbb gyűlölökdőt.
Mi ennek az oka? Mi magyarok ilyen ostoba nép vagyunk?
# 30 de az ember definíciójába valóban nem foglalhatod bele hogy két szemű, mert akkor szerinted a félszeműek már nem emberek. Mondhatod hogy az embereknek általában két szeme van, de nem teheted ezt az emberi lét kritériumává.
Jó lenne ha ilyen egyszerűen lehetne a dolgokat skatulyákba helyezni, de minél többet foglalkozik velük az ember annál inkább egyértelművé válik hogy a világon a legtöbb dolog nem ilyen élesen elkülönülő kategóriákat alkot. Ezután többféle képpen lehet hozzáállni. Lehet rácsodálkozni, hogy 'Ó, ez a dolog bonyolultabb mint hittem' és elmerülsz benne, hogy jobban megértsd. Vagy elzárkózol tőle, mondván te ezt anno így tanultad, és nem érdekel ki mit mond ez akkor is úgy van ahogy te akkor elfogadtad. Mintha azt mondanád te már egyszer megtanultad hogy jönnek sorba a számok, úgyhogy ne bonyolítsák itt neked az egészet törtekkel meg irracionális számokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!