Itthon miért nem fogadják el annyira a melegeket, mint nyugaton?
Sokáig azt hittem, hogy még ha lassabban is, de ide is eljut minden és megvilágosodik az ország, de a választások után rájöttem, hogy hiú remény ebben hinni. Rengeteg barátom van, aki mind támogató és együttérző a meleg közösséggel, azt hittem, hogy a fiatal generációk is egyre nyitottabbak lesznek az elfogadásra, de közöttük látom talán a legtöbb gyűlölökdőt.
Mi ennek az oka? Mi magyarok ilyen ostoba nép vagyunk?
25.
"
A többség még azt se tudja, mi a különbség szexuális orientáció és nemi identitás között."
Mi a különbség a férfi és a nő között, meg tudod mondani?
Az egyik két betű a másik meg öt.
Ilyenkor sok okos konzervatív be szokja nyögni a "fiúknak fütyijük van a lányoknak meg puncijuk" sort az ovizsaruból, ami egy ovis szájából még elfogadható is volt, csak az a baj hogy néhányan óvoda után is folytatjuk a tanulmányainkat. És akik ezzel egészen részletesen foglalkoztak rájöttek hogy a kérdés bonyolultabb mint hitték, hiszen nem tudtak olyan kritériumot találni amely kivétel nélkül csak férfiakra illetve kivétel nélkül csak nőkre vonatkozik, egyértelműen szétválasztva őket.
Ellenben 25-ös kérdése viszonylag könnyen megválaszolható.
Nemi identitás -> Milyen nemű vagy?
Szexuális orientáció -> Kikhez vonzódsz?
"nem tudtak olyan kritériumot találni amely kivétel nélkül csak férfiakra illetve kivétel nélkül csak nőkre vonatkozik, egyértelműen szétválasztva őket."
Kromoszóma? Anatómia? Kinek van méhe? Menstruáció?
Aszondja "folytatta tanulmányait" xD
Pont ezeket a hülye válaszokat vártam :)
De tudod mit, folytassuk a sort:
- Tehát a kutyát nem nevezhetjük négylábú állatnak, mert van amelyiknek leszakadt egy lába és csak három van.
- A hatlábuak rendszer besorolását is el kell felejteni, mert sok rovar él leszakadt lábbal.
- Az ember nem két szemű, mert van aki félszemű.
Te felhozol 0.01% rendellenességgel élő embereket, de ettől még a definíció helyes: pont azért rendellenesség, mert a normálistól eltérő.
De nem is magyarázom tovább, mert aki ennyire sötét, úgysem képes felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!