Az incelség a konzervativizmusból és a hagyományos családmodell erőltetéséből fakad?
A konzervatív, “hagyományos családmodell” túl nagy terhet rak a férfiakra. A férfinak kell eltartania a családot, a férfinak kell eltartania a nőt. A nő dolga az, hogy otthon vezesse a háztartást, a férfi meg a kenyérkereső.
A nők fejébe is ezt súlykolják, hogy ne építsenek karriert, inkább tartassák el magukat egy férfival.
Ennek a legtöbb férfi ma már nem tud eleget tenni. Egy átlagfizetésből már saját magunkat sem tudjuk eltartani, nemhogy egy háztartásbeli nőt meg gyerekeket…
Sok férfi tisztában van azzal, hogy nem képes megfelelni ezeknek a konzervatív elvárásoknak és emiatt fordulnak magukba, emiatt érzik magukat lúzernek, emiatt alakulnak ki bennük a komplexusok.
Ha nekem vakként volt 4 párkapcsolatom és az ötödikből házasság lett, másnak is mennie kellene....
És mégmielőtt valaki felhozná, nem, nem vagyok gazdag.
#30 Egyetértek! Én első randira általában egy teázóba vittem a lányokat. Nem volt drága hely, nem volt hangzavar, jó volt az atmoszféra és lehetett beszélgetni.
Amelyik nő csak a pénzre utazott (volna) azt ÉN koptattam le. Pl. amelyik megkérdezte, hogy milyen kocsim van, majd mikor közöltem, hogy egy Maruti (első autó, 23 évesen), tett egy olyan megjegyzést, hogy "én igazából a BMW-t szeretem". Na ott lett vége a randinak és ÉN jöttem el, nem ő.
#31: Ha nem akarod, ne hidd el. Szíved joga.
#32: Ugye, hogy csak a hozzáálláson múlik?! Mellesleg: ír valaki helyetted, vagy diktálod a szöveget?
32 vagyok
Tudok gépelni, ahhoz nem kell látni. A képernyőn lévő szövegeket meg felolvassa a gép.
35, anno, 8 évesen, amikor még láttam, anyám kényszerített, hogy tanuljak meg vakon gépelni. Akkor még nem is tudtuk, hogy el fogom veszíteni a látásomat, ő igazából azért akarta ezt, mert ő is irodán dolgozott és tudta mekkora előny a számítógépes világban, ha az ember képes 200-250 karaktert leütni egyetlen perc alatt.
Aztán azóta bőven előnyömre vált, hogy tudom melyik betű hol van. Azért sokszor gépelek én is el szövegeket, általában inkább felcserélek betűket a gépelési tempó miatt, de ez legyen a legnagyobb gond:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!