Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az incelség a konzervativizmus...

Az incelség a konzervativizmusból és a hagyományos családmodell erőltetéséből fakad?

Figyelt kérdés

A konzervatív, “hagyományos családmodell” túl nagy terhet rak a férfiakra. A férfinak kell eltartania a családot, a férfinak kell eltartania a nőt. A nő dolga az, hogy otthon vezesse a háztartást, a férfi meg a kenyérkereső.

A nők fejébe is ezt súlykolják, hogy ne építsenek karriert, inkább tartassák el magukat egy férfival.

Ennek a legtöbb férfi ma már nem tud eleget tenni. Egy átlagfizetésből már saját magunkat sem tudjuk eltartani, nemhogy egy háztartásbeli nőt meg gyerekeket…

Sok férfi tisztában van azzal, hogy nem képes megfelelni ezeknek a konzervatív elvárásoknak és emiatt fordulnak magukba, emiatt érzik magukat lúzernek, emiatt alakulnak ki bennük a komplexusok.

2022. aug. 31. 23:15
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nekem is van diplomám
2022. szept. 1. 18:00
 22/36 anonim ***** válasza:
Akkor keress valami jobban fizető állást vagy olyan irodai melót ahol sok a csaj
2022. szept. 1. 18:09
 23/36 anonim ***** válasza:

Én munkanélküli voltam amikor beköltöztem a párom lakásába anyáméktól és megkértem a kezét. Igent mondott gondolkodás nélkül.

De egyébként ismerkedésnél nem szokott kiderülni mennyit keres pontosan a másik. Vagy ha igen, akkor az vagy egy elég bunkó nőt, vagy egy ostoba anyagias pasit takar (az elöbbi aki rákérdez, az utóbbi aki ezt fontos személyiségjegynek tekinti, hogy beszéljen róla az első randikon).

Szóval miután a párkapcoslatok kialakulásakor a legtöbb esetben nincs információ, mégis létre tudnak jönni a kapcsolatok, így egyértelműen kimondható, hogy nem a fizetésed miatt nem kellesz a nőknek.

De a tény, hogy azt hiszed, hogy a nők azért nem akarnak tőled semmit, mert nem vagy gazdag, már inkább rávilágít a gondra... az első oldalon írtam arról, hogy sok incelnek van egy prekoncepciója a nőkről amit okolhatnak amiért nincs sikere náluk. Na, az egyik ilyen közismert prekoncepció az, hogy a nőknek csak a pénzes pasik kellenek:D

2022. szept. 1. 18:48
 24/36 A kérdező kommentje:

Hiába sok a csaj, ha nekik csak a pénz kell.

De így is ez a jobban fizető munka. Az előző munkahelyemen 180-at kaptam

Ez a gyakorikérdések valami elit fórum lehet, hogy itt mindenki ilyen jól keres

2022. szept. 1. 18:48
 25/36 anonim ***** válasza:

A pénz csak a hülye 3.14csáknak fontos. Az önbizalom viszont MINDNEK. Ha szétesel a nők közelében, akkor senkinek nem kellesz.

Én is ilyen voltam, csak aztán tököt növesztettem.

2022. szept. 1. 21:36
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
230 nettóval szívdöglesztően jól kell kinézned ahhoz, hogy szóba álljon veled egy nő.
2022. szept. 2. 07:55
 27/36 anonim ***** válasza:
Baromság! 10 évvel ezelőtt ismertem meg a feleségemet. Akkor kerestem nettó 130-at, ami arányaiban kevesebb, mint most a 230, mégis megállt mellettem a nő.
2022. szept. 2. 08:40
 28/36 anonim ***** válasza:
8%

Akkor szivdoglesztoen jol nezel ki. A penz a kinezetbeli hianyossagok kompenzalasara szolgal.....

38F incel

2022. szept. 2. 09:02
 29/36 anonim ***** válasza:

#29: Ja persze én meg a jó kinézet... biztos a nők ideálja vagyok a 170-es magasságommal, elefántfülemmel és hogy egy normális szakállat se tudok növeszteni...

Vajon miért voltam egész középiskolában lesajnált alak és miért voltam 24 éves koromig szűz? Biztos, mert baromi jól nézek ki...

Nem, barátom. Azért, mert töketlen voltam, feszengtem a nők körül, amit megéreztek. Érdekes módon, amint találtam valamit, amiben magabiztos tudtam lenni (a munkám) és kivetítettem a mindennapjaimra, rögtön nem feszengtem annyit. És bár sosem tapadtak rám a nők (4 nőm volt összesen és 40 vagyok), amint tököt növesztettem és lepattantak rólam az elutasítások, sokkal könnyebben össze is jött a barátnő.

Az incelek legnagyobb problémája az önbizalomhiány. Tudom, átéltem és van kiút belőle, de azért TENNI is kell. Önmagát kell leginkább pofán vágni az embernek!

2022. szept. 2. 10:37
 30/36 anonim ***** válasza:

28, pff..

Még mindig ott tartunk, hogy egy valós szituációban a nő nem tudja, hogy mennyit keresel amikor ismerkedtek.

Nyilván ne nézz ki úgy, mint egy csöves. Ez azért kivitelezhető havi 10ezerből is, szóval nem a pénzen múlik.

Ne beszélj a pénzről randin. Akár van, akár nincs. Iszonyatos bunkóság, anyagiasságra utal, amit a nők többsége nem szeret.

Ha nem vagy kőgazdag, ne vidd el önköltségen a nőt Ibizára randizni. Különbne is, egy séta a város szebbik negyedében, esetleg egy fagyi közben az egyik legjobb típusú randi, mivel arra ösztökéli a résztvevőket, hogy beszéljenek és figyeljenek egymásra. A 4 gombóc fagyi meg összesen 1000 forint, szóval nem csak a gazdagok engedhetik meg maguknak. És egy csomó nő utálja, ha meghívják őket, szóval az sincs kizárva, hogy csak a magadét kell fizetned, az övét nem.

Szóval az állítás, miszerint a nők a pénzre buknak, továbbra is hamis.

2022. szept. 2. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!