Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az incelség a konzervativizmus...

Az incelség a konzervativizmusból és a hagyományos családmodell erőltetéséből fakad?

Figyelt kérdés

A konzervatív, “hagyományos családmodell” túl nagy terhet rak a férfiakra. A férfinak kell eltartania a családot, a férfinak kell eltartania a nőt. A nő dolga az, hogy otthon vezesse a háztartást, a férfi meg a kenyérkereső.

A nők fejébe is ezt súlykolják, hogy ne építsenek karriert, inkább tartassák el magukat egy férfival.

Ennek a legtöbb férfi ma már nem tud eleget tenni. Egy átlagfizetésből már saját magunkat sem tudjuk eltartani, nemhogy egy háztartásbeli nőt meg gyerekeket…

Sok férfi tisztában van azzal, hogy nem képes megfelelni ezeknek a konzervatív elvárásoknak és emiatt fordulnak magukba, emiatt érzik magukat lúzernek, emiatt alakulnak ki bennük a komplexusok.

2022. aug. 31. 23:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%

Az is eltartás ha a nő elmegy mondjuk 200 ezerért pl tanárnak,a férje meg mondjuk 3-4 x ennyit keres.

Ezek hobbi dolgozók.

Ha egy férfi tanár,azt nem tartja el senki,max a szülei.És még mamahotelesnek nevezik,lenézik.

2022. szept. 1. 02:07
 12/36 anonim ***** válasza:
94%

az incelség a liberalizmusból ered

ezek a férfiak nem tudják hol a helyük a társadalomban

2022. szept. 1. 05:37
 13/36 anonim ***** válasza:
47%
amúgy a tipikus incel a fokicsoki ádám
2022. szept. 1. 05:47
 14/36 anonim ***** válasza:
5%

Amúgy az inceleknek a liberalizmus nem jó.

Nekik a szocializmus volt jó,ahol az átlagos vagy átlag alatti férfiaknak is jutott pár.

Igazából én sosem értettem miért ennyire társfüggők az emberek.

Ami nem megy minek erőltetni?

Miért nem az egyedüllét előnyeit nézik.

Amúgy is hamar elmúlik a lila köd.Utána jön a tejbepapi:)

2022. szept. 1. 06:47
 15/36 anonim ***** válasza:
89%

Épp ellenkezőleg, a feminizmusból fakad. A feministák azt sulykolják a nőkbe, hogy nekik alanyi jogon jár a jóképű, magas, kigyúrt, gazdag férfi, még akkor is, ha a nő csúnya, elhízott, igénytelen, munkanélküli és mamahotelben lakik.

Egyébként a hagyományos családmodell még mindig előnyösebb a férfiaknak, mert a feministák elvárják, hogy amíg a férfi eltartja őket, addig az összes házimunkát is ő végezze el.

2022. szept. 1. 07:57
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
Nem ebből fakad kedves kérdező. Sokkal inkább pszichés okai vannak.
2022. szept. 1. 08:35
 17/36 anonim ***** válasza:
46%

Van ebben valami. A Japán hikikomori jelenség is ebből fakad, mert Japánban még hangsúlyosabb, hogy a férfi a kenyérkereső. Emiatt baromi sok az egyedülálló férfi és vészesen fogy a népesség.

De egyébként vannak még nők, akik nem erre utaznak, csak nehéz őket megtalálni.

2022. szept. 1. 09:41
 18/36 anonim ***** válasza:

"Nekik a szocializmus volt jó,ahol az átlagos vagy átlag alatti férfiaknak is jutott pár"

Igen, apamnak nem kellett BMW-ablakbol ordibalo, teglafeju menocsavonak lenni. Neki eleg volt a villamosberlet abban az idoben, amikor a taxisok is a Kertesz utcaban vettek fel a Zsigulit :)

38F incel

2022. szept. 1. 17:02
 19/36 A kérdező kommentje:
Ha 230 nettót keresek, akkor lúzer vagyok? Ezért nem kellek a nőknek, mert kevés a pénzem?
2022. szept. 1. 17:46
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Mikor 15 éve megismerkedtem a jelenlegi feleségemmel én nettó 80k-t kerestem.... Aztán az ő hatására mérnök diplomát szereztem és ennyi. Szóval csak meglátta bennem a potenciált és inspirált hogy jobb legyek, és sokat keressek mire családot alapítunk.
2022. szept. 1. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!