Orbánnak már csak a szemkilövetés hiányzik ahhoz, hogy egyenlő legyen Gyurcsánnyal?
46ezer ellátatlansag miatti covid halott a leépített eü ben.
Ehhez képest vicc 1db kilőtt szem.
8#
Kandalló gyártás. Meg úgy általában a vasas szakmunkások tömegével léptek le környező munkahelyekről. Némelyik a 7-8 szorosát is megkeresi az én átlag 250 ezres fizetésemnek.
"Gyurcsány nem lövette ki senkinek a szemét. A rendőrök döntöttek a gumilövedék használata mellett, mert próbálták megfékezni a megkergült, megvadult, randalírozó tüntetőket."
csak hogy tisztázzuk, volt egy kb 100 fős tüntetés amit a jobbik szervezett a kossuth téren, és az analfabéta gyurcsányista rendőrség valahogy megoldotta, hogy az astoria békés gyűlésére ráindítsanak egy lovasrohamot
csodálkoztok, hogy 2026ban is 2/3 lesz ha még mindig a 2006os bizonyítottan hazugságokat ismételgetitek?
tudod ez azért vicces, mert a gyurcsányék alatt a 300 forintos vizitdíj miatt nem mentek el az emberek orvoshoz, aztán fizethetted az áttételes rák 100* akkora költségeit, mintha az orvos egyből felismerte volna
🤦♀️🤦♀️
A vizitdíjat 2007.02.15.-én vezették be, és bő egy évre rá, 2008.03.31.-én már el is törölték. Természetes, nem vár az ember mást, ebből mi következik a fideszeseknek? Azért hal meg ma is évente többezer ember rákbetegségben, mert Gyurcsány alatt, egyszer egy évig vizitdíjat kellett fizetni. Gratulálok bámulatos szellemi képességeitekhez!
én azt mondtam, hogy a balosok még ezt is nem csak szarabbul, hanem lényegesen szarabbul csinálták 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
úgyhogy nagyis helytálló már megint gyurcsányozni, hogyha mondjuk azt nézzük, hogy a rákbetegeknek akkor vagy most jobb a helyzete
Gyurcsány fizetés nélkül cseszte szét az ország gazdaságát, Orbán meg a most megduplázott 3 millióval a zsebében veri szét!
Hát ezek szerint Gyurcsány hányszor jobb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!