Mennyit kell még szopnia a zembereknek ahhoz hogy végre kimenjenek (nem csak 1 csoport hanem párszázezer/millió ember) az utcára és csináljanak egy olyat mint 2006ban? Akkor nem csak Feri lesz a szemkilövető hanem Orsós V. Misi is
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 21:25
1/17 anonim válasza:
Most nem Gyurcsány van hatalmon, csak Gyurcsány lehet a bűnbak.
2/17 anonim válasza:
Én nem szopok, biztos nem egyek ki. Amúgy meg a háborút semmiféle tüntetéssel nem fogjuk tudni leállítani.
3/17 anonim válasza:
Várni kell az első új árazású számla érkeztéig. Akkor elképzelhető egy társadalmi méretű felzúdulás.
4/17 árokpart válasza:
Egyszerűen én sem értem, pedig ugyanaz történik most is ,sőt ez még sokkal drasztikusabb áremelés és sokkal drasztikusabb életszínvonal esés lesz. Szerintem még sokk hatása alatt vannak az emberek.
5/17 anonim válasza:
Akkor a huligánok ki voltak vezényelve Orbánék által, (Kubatov,Rogán)
6/17 anonim válasza:
A probléma, hogy az energia mindenhol drágul. Kimehetnek, de attól nem lesz olcsóbb. Ez csak a keserves ébredés, hogy kipukkant Orbán Patyomkin-gazdasága, szembesülhetnek a fideszbirkák a valósággal, de ettől ez marad, nem lesz olcsóbb az olaj/gáz.
7/17 anonim válasza:
Majd megjön a november amikor a fűtetlen lakásban ülhetnek 2 pulóverben, akkor lehet hogy a fogatlan réteg is megindul
8/17 árokpart válasza:
6-os Dehogynem lehetne direkt erre különítették el a rezsialapot és adóztatták meg a nagyvállalatokat. Még két hete is ezt mondták.
9/17 anonim válasza:
Most mindenki nyaral, meleg van. Majd ősszel, ha nem esik!
10/17 anonim válasza:
még sokat csak nyel nyel és nyel a nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!