Orbánnak már csak a szemkilövetés hiányzik ahhoz, hogy egyenlő legyen Gyurcsánnyal?
2006ban már csődben volt a magyar állam, hol volt akkor még a válság
most majdhogy 3 éve konstans válság van, és az emberek alig érzik
2#
Ez nem egy kelet-nyugat vita. A cél ugyanaz csak az eszközök mások. Részletkérdés. Volt az Orbán kormánynak három 2/3-os felhatalmazása és semmi alternatívát, innovációt nem tudtak nyújtani. Csúcsra járatták az elődeik által okozott makroökonómiai katasztrófákat. Emellé korrupció az egekben, már-már feudalizmus.
ha jól látom az emberek csak azt a növekedési, gyarapodási ütemet hiányolják, amit a szocik után megszokhattak
2010 előtt az emberek iszonyatosan éltek, nem véletlenül ment el annyi ember 2012ben, amikor megszűnt az uniós vízumkötelezettség
6#
Én 2015-16-ban tapasztaltam egy nagyobb elvándorlási hullámot. Sokan akkor látták be hogy nincs új a nap alatt. Jó szakemberek leléceltek külföldre a munkahelyemről és most kutyaütőkkel vagyok körülvéve.
az EU seggnyaló dobrev kormányt akar, különben más tagállamokat is szekálna ugyanazon pontok alapján
tehát elég egyértelmű, hogy a van rajta sapka nincs rajta sapka esete miatt tartanak vissza szerződésesen járó forrásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!