A szemkilövető ellenzék milyen alapon szólal fel a sokkoló ellen?
Teljesen jogos a kérdésed. Az ellenzéknek kuss a neve.
Ahogyan a kormánypárti szavazó is lapul, miközben hörögnie kellene. Elvégre ők aztán tudják, hogyan kell tiltakozni a szemkilövetős és az utcai rendőrterror ellen. :))))
Tényleg, tudjátok? Értitek ti amit kérdezek?
Senki nem állította, hogy nem szabálysértés.
#4 Ja, csak azóta vergődnek az emberek, hogy mit képzel magáról a rendőr, rendőrállam van, diktatúra stb, azért mert a rendőr végezte a munkáját.
Érdekes engem nem sokkolt meg soha rendőr, mert soha nem is álltam ellenük, nem mintha lett volna velük kontaktom, nem szokásom nekik menni az utcán.
A mostani tüntetők se "mentek nekik". :)
Sokkolót akkor használhatnak, ha testi kényszerrel se tudja eltávolítani az illetőt, ami nem igazán reális az 1 átlagember vs. 20 rendőr szitut elnézve.
#7 Akit megsokkoltak, annak meg tilos az úton hemperegni.
Látod pontosan ez a baj a mai világban, hogy senki nem tartja be a saját kötelességeit, majd ennek következményeként esetleg szenved némi jogtiprást (bár én ezt még nem nevezném annak) és rögtön vergődik.
Akkor jöjjön nekem valaki a jogaival, ha először a kötelességeit betartotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!