Sorra verik, kínozzák a betegeket az EÜ-ben! Ha Gyurcsány a szemkilövető, akkor Orbán a beteg verető?
Tegnap még csak olvastam, hogy egy budapesti kórházban egy 51 éves (már halott) covidos nő lánya feljelentést tett, hogy az anyját, verték, kínozták, éheztették a kórházban, aztán röhögtek rajta az ápolók, hogy végre meg fog halni.
Most meg saját magam is hallottam egy hasonló sztorit a fodrásznál, hogy a 89 éves anyját verték a kórházban és sokkos állapotban hozták ki meg stb. A kérdésekre meg nem válaszoltak sem az ápolók, sem az orvos. Úgy csináltak mint Orbán, amikor kérdezik valamiről.
Orbán engedte meg az eü dolgozóknak, hogy bántalmazzák a betegeket?
Szerinted Orbán tisztában van a betegek pártállásával netán a saját szavazóit is összevereti szerinted?
Te sem gondoltad komolyan a kérdést.
-keress rá, nem vagyok a csicskások, Google segít
-Miért, Gyurcsány volt a rendőr parancsnok amikor (gumilövedékkel) szemen találtak véletlenül egy részeg, bedrogozott, gyújtogató vandált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!